Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Континентално легло с надматрачна постелка и отделение за съхранение.

Изпробвайте матрак GOLD в рамките на 100 нощи

Добрият сън е ключ към здравословен и щастлив живот.

За да свикнете с новия матрак са необходими няколко седмици. За да сме сигурни, че ще направите уверено своята покупка, ви предлагаме да тествате своя матрак GOLD в продължение на 100 нощи – ако не сте удовлетворени на 100%, сме готови да го заменим за друг матрак от активния ни асортимент, наличен във физическите ни магазини.

  • Ако искате да замените матрака си, просто занесете матрака и касовата бележка в магазина на JYSK и изберете друг матрак. Това е лесно - но матракът трябва да е чист и в добро състояние, да не е повреден и да сте използвали топ матрак, за да го предпазите.
  • Ако искате да закупите по-скъп матрак, единствено трябва да заплатите разликата между стария матрак и новия ви избор.
  • Ако искате да замените матрака за по-евтин, разликата ще получите под формата на ваучер, с който впоследствие можете да пазарувате отново от JYSK.
  • Можете да изберете нов матрак от наличния в магазина асортимент или да направите поръчка за матрак, който се предлага само със заявка. Матраците обозначени със син етикет „само онлайн“ не могат да бъдат избирани за замяна.

Гаранцията от 100 нощи се предлага със закупуването на някой от нашите матраци GOLD, в нея не са включени единично закупените надматрачни постелки и топ матраци. За повече информация попитайте служител в най-близкия до вас магазин JYSK.

Открийте повече

Гид легла

Гид легла

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Кой е най-подходящият матрак за Вас?

Ръководство: Кой е най-подходящият матрак за Вас?