Сгъваеми легла и легла за гости

Случвало ли Ви се е да поканите семейството и приятелите си да пренощуват и след това да се чудите къде да спят? Сгъваемо легло или легло за гости от JYSK, поставено в спалнята или всекидневната, е бърз и лесен начин да осигурите незабавно място за спане на гости, без да харчите много пари и да заемате много място, когато трябва да съхранявате сгъваемото си легло. Изберете от селекция от сгъваеми легла за бързо решение.

Разгледайте нашата гама от сгъваеми легла, които Ви помагат да спестите място и същевременно да си осигурите удобно място за спане. Освен това можете да изберете сгъваемо легло, което се предлага с матрак. Можете да го вземете със себе си и на къмпинг, ако искате да имате преносимо място за спане за деца и тийнейджъри.

5 продукти
  5 продукти

  СГЪВАЕМИ ЛЕГЛА - ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ

  Сгъваемите легла на JYSK са бързо и лесно решение. Те обикновено могат да се сгъват за съхранение, след като гостите си тръгнат. Някои сгъваеми легла са с колелца, така че след сгъване лесно могат да бъдат поставени зад гардероба или в ъгъла на стаята до следващото посещение.

  Можете също така да вземете сгъваемото легло със себе си, ако планирате да прекарате нощта далеч от дома. Сгъваемото легло е лесно за транспортиране и след като пристигне на местоназначението си, ще бъде готово за Вас за нула време. В JYSK ще откриете и богат избор от комплекти спално бельо за сгъваеми легла, така че гостите, които остават за една нощ, не трябва да носят собствено спално бельо.

  ЛЕГЛА ЗА ГОСТИ С МНОГО ПРЕДИМСТВА И ОПЦИИ

  Леглата за гости обикновено са сгъваеми легла, които можете да скриете, когато гостите са се прибрали вкъщи - можете да го поставите там, където има място, независимо дали е в спалнята, в хола или в детската стая. Можете също така да донесете собствено легло за гости, ако ще нощувате извън дома. Леглото е лесно за носене и когато пристигнете в жилището, леглото ви бързо е готово за Вас. През лятото можете да използвате леглото за гости и като шезлонг, когато искате да се насладите на слънцето на терасата. Нашите сгъваеми легла за гости се предлагат в размери 90x200, 80x190 и 80x200.