НОЩНИ ШКАФЧЕТА, В КОИТО ДА СЪХРАНЯВАТЕ НАЙ-ВАЖНИТЕ СИ ВЕЩИ

Независимо дали го използвате като поставка за лампа за четене, или за да държите книгата и очилата си през нощта, нощното шкафче е задължителна част от обзавеждането на спалнята! Изберете от широка гама спални комплекти, в които елементите се допълват взаимно, нощни шкафчета и гардероби от бяло или масивно дърво, за да добавите естетическо допълнение към интериорния дизайн на спалнята си. Вижте нашата широка гама от нощни шкафчета за спалня. Изберете нощно шкафче от масивна дървесина със скандинавски дизайн и с едно или повече чекмеджета.

Функционалността и видът на нощното Ви шкафче трябва да отговарят на общия стил на спалнята Ви. Повечето хора предпочитат да поставят две нощни шкафчета от двете страни на леглото си и предпочитат модели, които пасват на мебелировката на стаята.

  Спалня - Нощни шкафчета

  Нощно шкафче VEDDE 1 чекмедже тъмен дъб
  75 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 36%
  Нощно шкафче LINTRUP 1 чекмедже дъб
  85 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Нощно шкафче VANDSTED 1 чекмедже бамбук
  90 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Само онлайн
  Нощно шкафче NORDBY 1 чекмедже бяло
  65 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Нощно шкафче MANDERUP 1 чекмедже т. дъб
  115 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  Нощно шкафче EGELEV дъб
  135 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 20%
  Само онлайн

  Практична добавка към всяка спалня

  Нощните шкафчета или гардеробите са полезни, защото на тях можете да поставите вещи като чаша вода, добра книга и будилник. Добре е тези предмети да са Ви под ръка, докато лежите в леглото, затова за много от нас нощните шкафчета или гардеробите са практична необходимост. В JYSK ще намерите богат избор от красиви нощни шкафчета и гардероби, които отговарят на всички Ваши изисквания. Сред предлаганите модели ще откриете нощни шкафчета и гардероби от материали и цветове като:

  • Бук
  • Орех
  • Дъб
  • Бяло
  • Черно
  • Бяло, гланц
  • Античен вид

  Цветът и дизайнът на нощното шкафче, които най-добре подхождат на спалнята Ви, зависят изцяло от Вас. Можете да вдъхнете живот на нощните шкафчета или гардеробите си, като ги украсите с елегантна лампа или рамка с любима снимка. Открийте богатия ни избор на JYSK.bg или посетете наш магазин близо до Вас.