Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Колекция VANDSTED

На Вашето внимание: колекция VANDSTED

През последните години мебелите променят своя вид. Тежките и обемните мебели все повече ги изместват леки и минималистични модели. Разбира се, без да губят от своята функционалност. Видимата промяна може да се обясни и с подбора на материали за изработването им. Например бамбукът е достъпен и има екзотично излъчване, прекрасно се съчетава със скандинавския минимализъм.

Тук Ви представяме нашата колекция VANDSTED. Тя е оценена от нашите клиенти с цели 4 звезди. По този начин можете да добавите скандинавски стил в стаите на Вашия дом. В колекцията са включени различни артикули: практична пейка, конзолна маса, декоративна стълба, сгъваем щендер за дрехи, етажерка и едно ново попълнение – елегантно нощно шкафче.

Всички артикули са изработени от бамбук, като основен материал, в някои случаи е комбиниран и с MDF. Приятна изненада е, че те са оценени със средна оценка от 4 звезди от нашите клиенти. Ето и тяхното мнение:

“Функционалност и красота”

В колекция VANDSTED можете да намерите конзолна маса, която е добър избор за коридора или други помещения, където липсва пространство. Рафтът е перфектното място за оставите списания или кошници, за шапките и ръкавиците. Ето какво споделят клиентите на JYSK.bg:

“Функционална и красива. Перфектна комбинация от декоративна и практична мебел.”

“Пейката е точно това, което исках”

Пейката VANDSTED е снабдена с комфортна седалка, със здрава тапицерия. Също така имате възможността да съхранявате дреболии на рафта. Един от доволните клиенти е написал следното ревю:

“Много съм доволен. Пейката е точно това, което исках.”

“Лесна за сглобяване”

Щендер VANDSTED е красив и практичен. Когато не го използвате, може да бъде сгънат и прибран. Ето как са го оценили клиентите ни: 

“Щендерът е красив и лесен за сглобяване. Препоръчвам го, по-добър е от металния модел. Без проблеми при онлайн покупката и доставката.”

“Страхотен дизайн и качество”

Етажерката е елегантна и лесна за местене. С трите рафта имате достатъчно място за книги, кошници и други джунджурии. На JYSK.bg един от клиентите написа следното ревю: „Страхотен дизайн и качество”. 

“Много съм доволен” 

Подпрете я на стената в банята или пък я закрепете в коридора. Декоративната стълба VANDSTED е удачен избор - елегантно място за дрехите, одеялата, растенията. С една дума за всичко, което се сетите. Един от доволните клиенти е написал: 

“Лесна за сглобяване и изглежда чудесно в стаята. Поставих я в спалнята и я използвам за дрехи и одеяла. Много съм доволен.”


Нощното шкафче VANDSTED е новото попълнение в нашия асортимент. Предлагаме го онлайн от 26 юли и е в нашите магазини през месец август. Сигурни сме, че нашите клиенти ще го оценят и шкафчето ще допълни останалата част от колекцията. 

 

Мненията на клиентите са от следните държави: Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Холандия, Словения, Великобритания, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Румъния, България, Гърция, Белгия и Ирландия. 

А Вие имате ли артикули от колекцията VANDSTED? Оставете ни коментар, какво мислите за тях. 

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

5 функционални идеи за оформяне на антрето

5 функционални идеи за оформяне на антрето

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Нови идеи за съхранение в дома

Нови идеи за съхранение в дома