Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кухненски стол със светлокремава седалка, изработен от масивен дъб

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

Внесете комфорт и топлина в дома си с кухненски стол ARNBORG, изработен от дъб. Той идеално съчетава естествения дъб с минималистичните скандинавски принципи на дизайн. Столът от дъб ще се впише безпроблемно в трапезарията на вашия дом, внасяйки едновременно минимализъм, комфорт и стил. Благодарение на луксозния си вид, той ще превърне вашето пространство за хранене в уютно убежище на комфорт и релакс – идеално за всякакъв вид събирания със семейство и приятели. Кухненският стол ARNBORG се предлага и в изцяло черна версия, ако предпочитате да декорирате дома си в по-тъмни цветове.

Комбинация от естествен дъб и скандинавски дизайн

Кухенският стол ARNBORG е чудесен пример за това какво се случва при комбинирането на дъб, естествен материал, със скандинавски принципи на дизайн, вдъхновени от наследството от десетилетия майсторство и дизайн на мебели. Със своите изчистени линии и акцент върху минимализма, столът може да се признае за истински шедьовър. Неговите органични извивки и изчистени линии, съчетани с мека и удобна седалка в светлокремаво правят кухненския стол ARNBORG идеален за всеки модерен дом.

Вземете своите столове ARNBORG като част от комплект кухненски мебели

Предимство на столът ARNBORG, както и при голяма част от нашите кухненски столове е, че столът се предлага не само като самостоятелен продукт, но и като част от комплект кухненски мебели, който включва маса за хранене и столове. Това означава, че ако освен нови столове търсите и кухненска маса за вашата трапезария или кухня, то тези комплекти са страхотни предложения, които правят покупката още по-изгодна за вас. За да разгледате различни опции, вижте всичките ни комплекти кухненски мебели.

ARNBORG и GRIBSKOV: Кухненска маса и столове от дъб

Кухненските ни комплекти, включващи стол ARNBORG и кухненска маса GRIBSKOV, която пък е изработена от масивен дъб и висококачествен дъбов фурнир, са много популярни - те представляват най-доброто от естесвения дъб.

Използвайте вашия стол от дъб ARNBORG като офис стол

Освен предназначението си като кухненски, столът ARNBORG може да послужи и като страхотен офис стол. Поставете стола при бюрото си и работете удобно, като също така се наслаждавате и на красивия му естествен вид. Столът осигурява добра обстановка, в която може да се съсредоточите, за да вършите работата си.

Внесете комфорт във вашия дом с естествени мебели от дърво

Декорирането на дома с естествената красота на дървото е тенденция, която не остарява. Масивната дървесина придава топлина и уют на дома, осигурявайки красива обстановка, идеална за почивка след натовареното ежедневие. Обзавеждането с мебели и декорация от естествена дървесина е приятно не само за окото, но и за ума и душата. За повече вдъхновение как естествената дървесина може да подхожда на дома ви, разгледайте нашата колекция RY, включваща мебели, изработени от масивен дъб и дъбов фурнир от висококачествени дъбови компоненти.

Избор на аксесоари и декорация за вашите мебели от дъб 

Когато става дума за декориране на дом, обзаведен с мебели от дъб, би било идеално да изберете аксесоари и декорация във форми и цветове, които се сливат безпроблемно с красивите шарки на масивната дървесина. Добър вариант са меките форми като например заобления купол на настолната лампа MARKUS. Подходящи са неутрални цветове, които придават спокойствие, като например топло бяло, нюанси на бежовото, пастелно зелено, пепел от рози и подобни приглушени, фини цветове. Декорирането на мебелите от дъб с привличащи вниманието декорации в ярки цветове може лесно да засенчи красотата на дъба – но това не означава, че този стил няма да ви допадне. Важното, разбира се, е да декорирате дома си по начин, който ви харесва най-много.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса