Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Дъбови етажерки с три или пет рафта, изработени от дъбов фурнир.

На Вашето внимание: колекция RY

Колекцията RY включва няколко красиви мебели от дъб, които съчетават атмосферата на вечната класика със съвременен минималистичен дизайн. С мебелите, изработени от висококачествени дъбови компоненти, можете да добавите нотка топлина и уют в дома си.

Украсете дома си с красотата на дъба

Има много възможности, от които да избирате, за да се насладите на вида на суровия естествен дъб в дома си. Подобно на мебелите от масивен дъб, мебелите, изработени от дъбови компоненти, демонстрират суровата естествена красота на дъба, като същевременно добавят нотка на вечна класа в дома Ви. Много мебели от дъб - включително колекцията RY - са изработени от висококачествени дъбови компоненти, като например дъбов фурнир, което ги прави по-леки на достъпна цена, тъй като масивният дъб е известен с това, че е тежък.

Дъбова етажерка RY

Две минималистични етажерки за книги с три и пет рафта.

Етажерката RY се предлага в два размера - вариант с три рафта и по-висок с пет. И двете версии на дъбовата етажерка имат дъбова задна облицовка между втория и третия рафт.

Поставете няколко от етажерките една до друга, за да създадете красиво пространство за съхранение в дома си - елементите се подреждат красиво, за да създадат визуално безпроблемна "единна" мебел от дъб.

Дъбова маса за кафе RY

Със същия минималистичен израз и красиво покритие като етажерките RY, масичката за кафе RY също приканва природата и топлината в дома Ви. Масичката за кафе RY се предлага в два размера, така че можете да подберете подходящия размер, независимо дали имате диван или кушетка, П-образен диван или друга междинна конфигурация.

Дъбово бюро RY

Дъбовото бюро RY е колкото функционално, толкова и привлекателно. Минималистично и стабилно, бюрото може да се превърне в централен елемент на подмладяващ домашен офис или освежаващо творческо пространство. Фугите между различните части на бюрото изглеждат безпроблемни, без видими връзки, което допълнително подчертава, че бюрото RY е просто, но привличащо вниманието декоративно изделие от сурова природа. Използвайте дискретното чекмедже на бюрото, за да съхранявате канцеларски материали или творчески инструменти и материали.

Асортиментът ни включва и други колекции мебели освен RY, от които можете да намерите вдъхновение за цялостното обзавеждане на дома си. Сред тях са популярната ни колекция LIMFJORDEN или колекцията VANDSTED, която включва мебели от бамбук.

Какво представляват дъбовите мебели?

Мебелите от дъб са изработени предимно или изцяло от дъбова дървесина. Тъй като дъбът е популярен материал за производство на мебели, от тази твърда дървесина се изработват най-различни изделия: дъбови кухненски маси, дъбови етажерки, дъбови масички за кафе и дъбови бюра.

Защо дъбът се използва за мебели?

Дъбът е издръжлива и красива твърда дървесина, известна със своята здравина, дълготрайност и естествена красота. При правилна грижа мебелите от дъб могат да издържат много дълго време. В продължение на много векове дъбът е бил ценен заради красивата шарка на зърната му, както и заради топлите му тонове. Поради тази причина дъбовата дървесина остава една от най-популярните дървесини и до днес.

Ще се върнат ли дъбовите мебели на мода?

Мебелите от дъб обикновено се считат за вечни и класически. Поради трайните му качества много мебели от дъб се изработват, за да се покаже естествената красота на необработеното дърво. Това също така означава, че през вековете мебелите от дъб като цяло са запазили висока популярност, като същевременно са били по-малко повлияни от тенденциите. Поради тези причини може да се каже, че дъбовите мебели никога не са излизали от мода.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса