Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Скринове в различни размери и цветове.

На Вашето внимание: колекция LIMFJORDEN

LIMFJORDEN е колекция от мебели с елегантни линии и минималистичен дизайн, която ще подхожда на всеки дом. Неподвластният на времето външен вид се интегрира безпроблемно във Вашата всекидневна, спалня или офис, като предлага едновременно функционалност и стил.

Колекцията се състои от скринове в различни размери и цветове, нощни шкафчета, гардероби, бюра и легла.

Всички артикули на LIMFJORDEN носят нашия етикет "ИЗГОДНА ЦЕНА", което означава, че можете да сте сигурни, че ще получите най-добрата оферта, независимо кога ще купите. В този блог можете да прочетете повече за тази достъпна и стилна колекция.

Интелигентни решения за съхранение в спалнята

Рамката за легло LIMFJORDEN има ниска табла и две чекмеджета, които можете да използвате например за спално бельо, завивки или допълнителна завивка. 
В дългосрочен план ще оцените тази възможност за съхранение в спалнята си, тъй като тя спомага за създаването на среда без безпорядък, която насърчава спокойния сън.

Нощното шкафче LIMFJORDEN има две чекмеджета. То е здраво и разполага с достатъчно място за съхранение, така че да можете да държите очилата, четенето преди лягане, маската за сън и нощния крем лесно достъпни.

Големи скринове с много място

Независимо дали се нуждаете от повече място за съхранение в спалнята си или в друга стая в дома си, скринът LIMFJORDEN е отличен избор. Предлага се с четири или шест чекмеджета, което Ви предлага много просторно решение за съхранение. И двете версии се предлагат в черно, бяло и натурално и са идеални за организиране на дрехите и другите Ви вещи. Минималистичният дизайн позволява безпроблемно да се впише в съществуващия интериор на спалнята.

Гардеробът LIMFJORDEN е ново попълнение в колекцията, което Ви дава още по-добри възможности за съхранение в спалнята Ви. Предлага се в два различни размера: малка версия с две врати и три чекмеджета. Зад вратите са разположени пет рафта и закачалка. И голяма версия с три врати и три чекмеджета. Зад вратите са разположени пет рафта и две закачалки. Този просторен гардероб е идеален за двойки или за хора, които обичат модата.

LIMFJORDEN също така Ви предлага стилни и просторни възможности за съхранение в офиса Ви. Бюрото LIMFJORDEN има четири чекмеджета за хартия за принтер и други офис консумативи. 

Бюрото LIMFJORDEN се предлага в бял и естествен цвят - и двата са стилни и с непреходен, класически вид, който допълва всеки интериорен декор.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача