Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Бюфети в два различни размериа и поставка за ТВ

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

LYNGVIG е колекция от качествени мебели от дъб със стилен дизайн, характеризиращ се с внимание към детайла. Нашите клиенти показват своята признателност, като оставят прекрасни отзиви на нашия сайт: Всички продукти от колекцията LYNGVIG имат оценка от четири или повече звезди на JYSK.bg.

LYNGVIG се предлага под формата на поставка за ТВ и бюфети в два различни размера, а плъзгащите им врати са тяхна запазена марка. Като допълнение, всички модели имат заоблени форми и вградени дръжки. LYNGVIG се предлага в цветовете светъл (натурален) и тъмен дъб.

Бюфет с плъзгащи врати в два размера 

Бюфетите LYNGVIG се предлагат в два размера - малък, с широчина 120 см и голям, с широчина 160 см. И двата варианта са с височина 80 см и дълбочина 40 см. Вратите се плъзгат настрани, без да заемат място около бюфета, така че не е нужно да се притеснявате за това, когато го поставите във вашата всекидневна.

Бюфет с плъзгащи врати в трапезария с кухненска маса и кухненски столове
Бюфет LYNGVIG 120см с плъзгащи врати тъмен дъб
500 ЛВ./бр.
699 ЛВ. /бр.
Спестете 28%
Само онлайн
Кухненски стол HVIDOVRE тъмен дъб/черно
135 ЛВ./бр.
269 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Само онлайн

Клиент от Нидерландия е оставил оценка с 5 звезди на JYSK.nl, заедно със следните думи:

“Добро качество, а поставянето отне само един час.”

Друг клиент от България е на мнение, че бюфетът е както стилен, така и лесен за сглобяване: 

“[...] Сама, без никаква помощ, го сглобих за един следобед, инструкциите да ясни и точни. Определено бих го препоръчала на всеки, който иска да има в дома си красива и стилна мебел.”

Дървена поставка за ТВ с плъзгащи се врати

Поставката за телевизор LYNGVIG е с широчина 120 см, височина 50 см и дълбочина 40 см. Плъзгащите се врати са отлични за оптимизиране на пространството, тъй като се прибират, вместо да висят навън, когато са отворени.

Тази ТВ поставка има неостаряващ и привлекателен вид, придружен с практичност, както отбелязва наш клиент в Ирландия, който е оценил ТВ поставката с 5 звезди на JYSK.ie: 

“Лесен за сглобяване. Изглежда невероятно. Дистанционните работят дори когато модемите са вътре и вратите са затворени.”

Два бюфета и поставка за ТВ
ТВ шкаф LYNGVIG 2 плъзгащи врати тъмен дъб
350 ЛВ./бр.
499 ЛВ. /бр.
Спестете 29%
Само онлайн
Бюфет LYNGVIG 120см с плъзгащи врати тъмен дъб
500 ЛВ./бр.
699 ЛВ. /бр.
Спестете 28%
Само онлайн
Бюфет LYNGVIG 160см с 2 плъзгащи врати тъмен дъб
600 ЛВ./бр.
899 ЛВ. /бр.
Спестете 33%
Само онлайн

Подобно на колекция EGELEV, колекция LYNGVIG съчетава неостаряващ дизайн с практична функционалност. Положителните отзиви, оценени с четири или повече звезди, отразяват удовлетворението на нашите клиенти, тъй както вратите и заоблените форми придават елегантност на всеки дом.

Отзивите от клиенти произхождат от държавите, в които работи JYSK: Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Полша, Чехия, Унгария, Словакия, Нидерландия, Словения, Обединеното кралство, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Румъния, България, Гърция, Белгия, Ирландия, Австрия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Германия, Швейцария и Турция.

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

Ръководство: Избор на подходяща кухненска маса