КРАСИВИ БЮФЕТИ И ВИТРИНИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Бюфетът или витрината са идеални за съхранение в кухнята, трапезарията или всекидневната, тъй като са привлекателни за гледане и могат да се използват като красива част от декора. Въпреки това те са идеални и за много други помещения, като например офиса или спалнята. В чекмеджетата и зад вратите на шкафовете можете да съхранявате някои от нещата, които не използвате всеки ден, а шкафовете със стъклени врати са чудесни, ако имате красива рамка или фини кристални чаши, които искате да покажете, но искате да предпазите от прах и мръсотия.

Намерете своя фаворит в широката гама от високи и ниски шкафове със или без чекмеджета и бюфети с чекмеджета, врати или отворени отделения на JYSK. Изберете от бяло, черно, дъб, ясен, бетон и стомана.

42 продукти
  42 продукти

  Трапезария - Бюфети/Шкафове

  Страхотна оферта
  Бюфет TAPDRUP 2 врати, дъб
  225 ЛВ./бр.
  329 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  Страхотна оферта
  Бюфет HEMDRUP 2 врати дъб
  350 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  Страхотна оферта
  Бюфет HEMDRUP 2 врати цвят орех
  350 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  Само онлайн
  Страхотна оферта
  Бюфет JUNGEN 2 врати тъмен дъб
  450 ЛВ./бр.
  649 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Бюфет TAPDRUP 2 врати бял
  200 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Бюфет VEDDE 3 врати 3 чекмеджета тъмен дъб
  325 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Витрина VEDDE 1 врата тъмен дъб
  375 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Бюфет SALTVIG 2 врати ясен
  400 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само онлайн
  Бюфет FENSMARK 2 врати 3 чекмеджета бял/дъб
  425 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Само онлайн
  Витрина FENSMARK 2 врати бяла/дъб
  425 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Само онлайн
  Шкаф SALTVIG 2 врати ясен
  450 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само онлайн
  Бюфет RINDSHOLM 2 врати дъб
  500 ЛВ./бр.
  649 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Само онлайн
  Бюфет SALTVIG 3 врати ясен
  550 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  Само онлайн
  Витрина JUNGEN 2 врати тъмен дъб
  800 ЛВ./бр.
  1099 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Бюфет EGEBJERG 2 чек./1 врата сив/дъб
  800 ЛВ./бр.
  1099 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само онлайн

  ПРАКТИЧНО СЪХРАНЕНИЕ С ПРИЯТЕН ДИЗАЙН

  Бюфетите и витрините са просторни и идеални за съхранение. Те са подходящи за всички възрасти и типове домове - от леки, минималистични до по-рустикални и сурови. И двете части са чудесни за допълнително съхранение в дома. В трапезарията витрината е идеална за съхраняване на стъклени съдове, прибори, салфетки или покривки за маса. В спалнята бюрото е идеално допълнение към гардероба за съхранение на бельо и чорапи, а в коридора може да се използва за съхранение на шапки, ръкавици, обувки и др. Възможностите са много.

  ПРИДАЙТЕ НА ИНТЕРИОРА СИ ЧЕРВЕНА НИШКА

  Много от нашите бюфети и шкафове са част от серия мебели. Затова те са идеални за закупуване заедно и създават ясна обща нишка в декора на дома Ви. Тук представяме 3 от сериите в JYSK, но винаги можете да видите кои продукти са включени в дадена серия, когато отидете на отделния продукт.

  Серия KALBY

  Ако харесвате скандинавската визия с красиви и леки мебели от дърво, тази серия дъб е за Вас. В допълнение към бюфета и витрината, гамата включва мебели за всекидневната и трапезарията, както и бюро за офиса. Мебелите създават ярък и естествен вид в дома Ви и са лесни за комбиниране с точно тези цветове и визии, които обичате.

  Прочетете повече за нашата серия KALBY тук

  Серия VIRUM

  Ако предпочитате по-индустриален вид и контрасти, черните мебели от серията VIRUM са идеални за Вас. Леките мебели контрастират с белите стени и правят цветовете, които сте избрали да съчетаете с мебелите, да изпъкват смело. Серията се състои от бюфет, шкаф и витрина. Последният се предлага в черно и бяло. Можете да закупите мебели за всекидневната, спалнята, стаята на тийнейджъра и коридора.

  Серия NORDBY

  Ако харесвате бялата, романтична и класическа визия, серията NORDBY може да е точно Вашият стил. Тук ще намерите сдържани мебели с фини детайли, които се вписват в повечето домове. Заедно с бюфета и витрината гамата включва мебели, предназначени за дневната, трапезарията, кухненския бокс, спалнята и детската стая. 

  Прочетете повече за поредицата NORDBY тук

  ВЛОЖЕТЕ СВОЯ ЛИЧЕН СТИЛ

  Можете да персонализирате бюфета или шкафа си, като добавите рамки за снимки, вази или други декоративни предмети, за да създадете дневна, която отговаря на Вашия вкус. Например един бял бюфет може да се допълни с вази и свещници в светли или тъмни цветове - така се създават добри контрасти. Вдъхновете се от широката ни гама на тази страница и открийте своите фаворити сред многото ни висококачествени бюфети и витрини на страхотни цени. Ако имате нужда от вдъхновение за Вашата всекидневна или трапезария, разгледайте многобройните ни публикации в блога за интериорен дизайн - прочетете повече тук.