Бюфети, шкафове и витрини в скандинавски стил

Украсете дневната и трапезарията си с елегантна мебел. Бюфетите и витрините са просторни и идеални за съхранение. Един бюфет ще Ви позволи да съхранявате вещи, които не се виждат, а един стъклен шкаф или витрина със стъклени врати може да се използва за показване на най-хубавите Ви съдове и прибори. Изберете елегантни витрини с различни размери и ъглови шкафове от различни материали и с различен дизайн. С други думи, можете да сте сигурни, че ще намерите идеалното решение за съхранение за Вашия дом. Намерете своя фаворит в широката гама от високи и ниски бюфети със или без чекмеджета и витрини със стъклени врати или отворени отделения в от бяло, черно, дъб, ясен, бетон и стомана.

55 продукти
  55 продукти

  Трапезария - Бюфети/Шкафове

  Страхотна оферта
  Бюфет TAPDRUP 2 врати, дъб
  200 ЛВ./бр.
  329 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Страхотна оферта
  Бюфет MARKSKEL 3 врати бял/цвят дъб
  435 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Страхотна оферта
  Витрина LINTRUP 2 врати дъб
  600 ЛВ./бр.
  849 ЛВ. /бр.
  Спестете 29%
  Страхотна оферта
  Бюфет TAPDRUP 2 врати бял
  185 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Бюфет VIRUM 3 врати черен
  275 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 21%
  Само онлайн
  Витрина VIRUM 2 врати черна
  365 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Само онлайн
  Бюфет VEDDE 3 врати 3 чекмеджета тъмен дъб
  325 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Бюфет FREDENSBORG 3 врати бял
  350 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Витрина TRAPPEDAL дъб/черно
  400 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само в магазините
  Бюфет MARKSKEL с 3 врати светлосив/цвят дъб
  435 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Ново
  Бюфет MARKSKEL + надстройка MARKSKEL светлосиви
  799 ЛВ./бр.
  1098 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Ново
  MARKSKEL бюфет + надстройка
  934 ЛВ./бр.
  1098 ЛВ. /бр.
  Спестете 14%
  Бюфет JUNGEN 2 врати тъмен дъб
  450 ЛВ./бр.
  649 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Бюфет HALMSTAD 3 врати ПВЦ ратан/цвят дъб
  500 ЛВ./бр.
  749 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Ново
  Бюфет SKOVLUNDE 2 врати 3 чекмеджета натурал дъб/черно
  600 ЛВ./бр.
  999 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Само в магазините
  Витрина LANGELINIE 2 врати дъб
  650 ЛВ./бр.
  849 ЛВ. /бр.
  Спестете 23%
  Витрина LANGELINIE 3 врати дъб
  700 ЛВ./бр.
  899 ЛВ. /бр.
  Спестете 22%
  Само онлайн

  Практично съхранение с приятен дизайн

  Бюфетите и витрините са просторни и идеални за съхранение. Те са подходящи за всички стилове домове - от леки, минималистични до по-рустикални и сурови. И двете части са чудесни за допълнително съхранение в дома. В трапезарията витрината е идеална за съхраняване на стъклени съдове, прибори, салфетки или покривки за маса. В спалнята бюфетът е идеално допълнение към гардероба за съхранение на бельо и чорапи, а в коридора може да се използва за съхранение на шапки, ръкавици, обувки и др. Възможностите са много.

  Интериор с единен стил

  Много от нашите бюфети и шкафове са част от серия мебели. Затова те са идеални за закупуване заедно и създават ясна обща нишка в декора на дома Ви. Тук представяме 3 от сериите в JYSK, но винаги можете да видите кои продукти са включени в дадена серия, когато отидете на отделния продукт:

  • Серия KALBY: Ако харесвате скандинавската визия с красиви и леки мебели от дърво, тази серия дъб е за Вас. В допълнение към бюфета и витрината, гамата включва мебели за всекидневната и трапезарията, както и бюро за офиса. Мебелите създават ярък и естествен вид в дома Ви и са лесни за комбиниране с точно тези цветове и визии, които обичате. Прочетете повече за нашата серия KALBY.
  • Серия VIRUM: Ако предпочитате по-индустриален вид и контрасти, черните мебели от серията VIRUM са идеални за Вас. Леките мебели контрастират с белите стени и правят цветовете, които сте избрали да съчетаете с мебелите, да изпъкват смело. Серията се състои от бюфет, шкаф и витрина. Последният се предлага в черно и бяло. Можете да закупите мебели за всекидневната, спалнята, стаята на тийнейджъра и коридора.
  • Серия NORDBY: Ако харесвате бялата, романтична и класическа визия, серията NORDBY може да е точно Вашият стил. Тук ще намерите сдържани мебели с фини детайли, които се вписват в повечето домове. Заедно с бюфета и витрината гамата включва мебели, предназначени за дневната, трапезарията, кухненския бокс, спалнята и детската стая. Прочетете повече за поредицата NORDBY.

  Вложете своя личен стил

  Можете да персонализирате бюфета или витрината си, като добавите рамки за снимки, вази или други декоративни предмети, за да създадете дневна, която отговаря на Вашия вкус. Например един бял бюфет може да се допълни с вази и свещници в светли или тъмни цветове - така се създават добри контрасти. Вдъхновете се от широката ни гама на тази страница и открийте своите фаворити сред многото ни висококачествени бюфети и витрини на страхотни цени. Ако имате нужда от вдъхновение за Вашата всекидневна или трапезария, разгледайте многобройните ни блог публикации за интериорен дизайн.