Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Черно нощно шкафче с рафт, бюфет и  поставка за телевизор и светъл дъбов бюфет, нощно шкафче и поставка за телевизор.

На Вашето внимание: колекция EGELEV

Класическа, елегантна, със скандинавско излъчване - всички тези думи са подходящи за нашата популярна колекция мебели EGELEV. Състои се от бюфет, поставка за телевизор и нощно шкафче, които се предлагат в черен или светъл дъб, както и от масичка за кафе и бюро, които се предлагат само в светъл дъб.

Както черният, така и светлият дъбов цвят са изработени от MDF и дъбов фурнир, но това, което е важно за колекцията EGELEV, е лекият дизайн с хартиени нишки между горните и долните рафтове на (масата). Тази функция придава елегантен вид на колекцията.


Артикулите от колекцията EGELEV, които са в нашия асортимент достатъчно дълго, за да получат отзиви от нашите клиенти, имат оценка от 4 или повече звезди*. В този блог пост можете да научите повече за това защо им харесва толкова много.

Привличаща погледите колекция

 

Бюфетът от светъл дъб с два рафта е идеален за излагане на най-декоративните предмети във всекидневната Ви. Дълбочината му е само 44 см. Бюфетът EGELEV със сигурност ще бъде красиво допълнение към всяка стая и ние сме съгласни с този норвежки клиент, който оставя 5-звездна оценка в JYSK.no.

"Много хубав бюфет, който привлича погледите в стаята."

Стилна и лесна за сглобяване колекция

 

Поставката за телевизор EGELEV има практичен рафт за дистанционни управления или ръководства, така че да поддържате реда във всекидневната си. Черната версия се съчетава особено добре с техническо оборудване, което обикновено е черно. Един от нашите клиенти от Швеция оставя оценка от 5 звезди и следните думи:

"Стилна, добра и лесна за сглобяване. Много добра поставка, държи телевизора на място."

Придава чар на интериора

 

Нощното шкафче EGELEV е малко и елегантно и е идеално за малки спални с малко място от двете страни на леглото. Изразът е толкова класически, че можете да го използвате и като крайна маса в ъгъла на стаята. Ще изглежда красиво с букет в красива ваза.

Един от нашите клиенти от Полша пише тези думи и оставя 5-звезден отзив:

"Красиво, добре изработено, придава чар на интериора."

Масичка за кафе и бюро с рафт

 

Масичката за кафе и бюрото на EGELEV са все още нови в нашия асортимент и все още няма клиенти, които да са ги оценили, но вярваме, че те ще достигнат оценките на останалите продукти на EGELEV. Те са едновременно стилни и функционални: рафтът на масичката за кафе е идеален за списания или книги, а под плота на бюрото има място за лаптоп и други канцеларски принадлежности.

 

 

*Оценките са от следните държави: Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Полша, Чешката република, Унгария, Словакия, Нидерландия, Словения, Обединеното кралство, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Украйна, Румъния, България, Гърция, Белгия, Ирландия, Австрия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Германия и Швейцария за ноември 2022 г.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая