Модерни ТВ шкафове и поставки

Масите за телевизори са преди всичко функционални мебели, но по-цветните модели и стилни дизайни могат да са не само практични, но и модерни. Купете ТВ поставка, която може да съответства на стила на дома, като създава еднообразие или като се откроява като дизайн сама по себе си. При нас ще намерите и ТВ шкафове в различни размери, в зависимост от помещението и желаната видимост. Независимо дали търсите ТВ маса от дъб, стъкло, бетон или с рафтове, врати, колела и чекмеджета, ние имаме такъв за вас.

  Дневна - TV поставки

  ТВ поставка TRAPPEDAL дъб/черно
  175 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 41%
  plus

  Масите за телевизори в JYSK се предлагат в богата гама от цветове и материали и със сигурност ще откриете модела, който отговаря на предпочитания ви стил. Сред масите за телевизор на JYSK се предлагат модели, изработени от третиран с масло дъб или полирани с бял гланц. Можете да изберете маса, която отговаря на вече установения стил на дома ви, или такава с уникален дизайн.

  В JYSK предлагаме поставка за телевизор с богат набор от опции, включително:

  • Рафтове
  • Врати
  • Плъзгащи се врати
  • Чекмеджета

  Ще намерите маси за телевизори в различни размери, които отговарят на размера на стаята и желаната степен на видимост.

  Например можете да изберете тясна маса с плъзгащи се врати за новия си студентски апартамент или модел с чекмеджета и рафтове, които осигуряват допълнително място за книги, DVD и саксии с цветя.

  Можете също така да предпазите пода си с подложка за мебели или мебелни тапи под масата за телевизор.