Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Комфорт в дневната с голямо ъглово канапе, завивка, декоративни възглавници и приятно осветление.

Диванно „Hygge“ в дневната стая

Прибирате се изтощени след дълъг работен ден или е време за една мързелива неделя, а мястото почивка е едно – дневната. В редовете по-долу ще прочетете 3 съвета, с чиято помощ ще постигнете усещане за „Hygge“ в дневната. В центъра на събитията попада канапето.

1: Канапето

Уютна дневна с голямо ъглово канапе, завивка и приглушено осветление.


Канапето /или диванът/ е основен елемент в дневната стая. По-обемистите модели мигновено подканят да се настаните добре и да се отдадете на блажен релакс.

Завивка и възглавница облечени в красиво спално бельо.


Напълно нормално е да искате тази мебел да изглежда колкото се може по-шик. Декорирането с одеяла и малки възглавници за мързеливите моменти през деня е препоръчително. Но когато стане дума за сън, не се притеснявайте да грабнете завивката и възглавницата от спалнята и да се настаните комфортно.

2: Цветове и материали

Множество декоративни възглавници от различни материали.


И както винаги, най-лесният начин да внесете настроение е с помощта на много декоративни възглавници. Колкото повече, толкова по-добре. Оставете избора на цветове и шарки на Вашето въображение. Не се страхувайте да експериментирате с различни материали и мотиви.

3: Осветлението

Модерен полилей, изящен лампион и минималистична витрина.


Един важен фактор за постигането на „Hygge” е осветлението. Полилеят TORSTEIN ще освети добре помещението, благодарение на непокритите крушки, докато модерният лампион HUGO е изключително подходящ по време на четене. Не забравяйте да добавите и малки декоративни светлинки - красиви ароматни свещи на масата за кафе или върху витрината. Различните нива на светлина ще направят обстановката още по-жизнена.

Практичност и стил

Различни декорации във витрина.


Още една мебел, която може да привлече Вашето внимание в дневната, е витрината. Не излагайте единствено чаши и чинии, мислете креативно. Вмъкнете малки декорации, покажете хобито си, добавете одеяло в красива кошница, а защо не и любимите книги.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.