Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Използвайте завеси, за да промените дома си

Използвайте завеси, за да промените дома си

Завесите са истински многофункционален аксесоар за дома. Те не само Ви предпазват от слънцето, поддържат къщата топла или студена, но и създават неприкосновеност на личния живот от любопитни погледи от прозорците. Можете да ги използвате и в средата на стаята, за да създадете отделни зони.

Добавете спалня към всекидневната

Когато децата пораснат, те може да поискат да имат собствена стая и да Ви остане една спалня/дневна. Ако разполагате с голяма дневна, защо не създадете отделна зона за леглото си, като използвате завеси? Окачете завесите на тавана и ги използвайте, за да разделите стаята на две. По този начин във Вашата всекидневна може да се обособи кът за легло. Ако не искате да си оправяте леглото, просто дръпнете завесите през деня.

Уверете се, че завесите са в цвят, който смятате за успокояващ и подходящ за времето за лягане. Прочетете повече за това как цветовете влияят на съня ни. AUSTRA се предлага в няколко цвята. 

Розови завеси, използвани за отделяне на зона за спане от голяма дневна

Дръжте домашния си офис далеч от погледа

Можете също така да използвате завесите, за да изключите всякаква гледка към домашния си офис в дните, когато не работите.

В една голяма всекидневна може да искате да отделите място за домашен офис. Но в почивните дни или след работно време кой иска да му се напомня за задачи и списъци с неща за вършене? Просто затворете гледката към лаптопа и папките, като запердите завесите. Завеса като сивата ANTEN е стилна и се съчетава с много други цветове, като същевременно е приятен фон за Вашите онлайн срещи.

Сиви завеси, отделящи домашен офис с бюро и офис стол от дневна с фотьойл и табуретка за крака

Използвайте завеси за разделяне на различни зони в дневната

Дори и да не изпитвате нужда да затворите гледката към определена зона в стаята, можете да използвате завеси - те са чудесни за създаване на атмосфера като в пещера. YMSEN се предлага в син цвят и е идеална за създаване на по-интимна атмосфера.

Синя завеса зад диван, отделяща дневната зона от трапезарията

 

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.