Кутии за съхранение на открито

Вижте нашите решения за съхранение на открито. Изберете градинска кутия за съхранение, която ще Ви помогне да поддържате реда във Вашата градина. Няколко кутии за съхранение ще бъдат идеални за съхранение на градински възглавници, детски играчки или чадъри. Можете да изберете полиуретанова, пластмасова или дървена кутия с хидравличен капак, която може да се използва и като пейка. Можете също да използвате чекмедже или шкаф за съхранение на необходимите вещи.

12 продукти
  12 продукти

  Градина - Съхранение навън

  Кутия за възглавници HOUSTRUP Ш148xВ91xДълб77 черна
  350 ЛВ./бр.
  699 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Кутия за възглавници BERGEN Ш197xВ76xДълб.71 черна
  450 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само онлайн

  КУТИЯТА ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ Е ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ГРАДИНСКО СЪХРАНЕНИЕ

  Кутията за възглавници ще поддържа градинските възглавници чисти и сухи за лятото, като е практично решение, когато дойде време да напуснете терасата подредена след дълъг ден, прекаран на открито. Ако си купите голяма кутия за съхраниение, ще можете бързо и лесно да приберете детски играчки и други дребни предмети, които иначе биха Ви пречили, когато поканите приятелите си на барбекю например.

  РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ ЗА ОПТИМАЛНО СЪХРАНЕНИЕ НА ГРАДИНСКИ МАТЕРИАЛИ И ВЪЗГЛАВНИЦИ

  В JYSK ще намерите богат избор от кутии за възглавници с различни размери, изработени от материали като синтетични плетени влакна от петанк, ратан, алуминий, стомана и пластмаса. Със сигурност ще намерите такава, която ще Ви подхожда точно. Например кутията за на колеца е идеална за хора, които често пренареждат градинските си мебели. Можете също да изберете пластмасова кутия за възглавница, която е също толкова лесна за преместване.