Кутии за съхранение на възглавници на открито

Вижте нашите решения за съхранение на открито. Изберете градинска кутия за съхранение, която ще Ви помогне да поддържате реда във Вашата градина. Няколко кутии за съхранение ще бъдат идеални за съхранение на градински възглавници, детски играчки или чадъри. За по-лесно местене, можете да намерите кутии с колелца. Можете да изберете полиуретанова, пластмасова или дървена кутия с хидравличен капак, която може да се използва и като пейка. Имаме кутии за съхранение с различни размери и в черен, сив и естествен цвят. При нас можете да намерите кутии за възглавници, които са мразоустойчиви и водоустойчиви и предпазват от дъжд и студ.

6 продукти
  6 продукти

  Градина - Съхранение навън

  Сандък за съхранение KRAMNITSE Ш132xВ114xДълб.72 сив
  200 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Кутия за съхранение STEINKJER Ш155xВ95xДълб.80 черна
  300 ЛВ./бр.
  549 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Само в магазините
  Кутия за възглавници BERGEN Ш197xВ76xДълб.71 черна
  300 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Кутия за възглавници EBELTOFT Ш151xВ91xДълб.77 черна
  325 ЛВ./бр.
  599 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Само в магазините
  Кутия за възглавници TAMBOHUSE Ш150xВ91xДълб.77 натурал
  500 ЛВ./бр.
  999 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Кутия за възглавници TAMBOHUSE Ш150xВ91xДълб.77 сива
  650 ЛВ./бр.
  999 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Само онлайн

  Кутията за възглавници - идеално решение за съхранение

  Кутията за възглавници ще поддържа градинските възглавници чисти и сухи за лятото, като е практично решение, когато дойде време да напуснете терасата подредена след дълъг ден, прекаран на открито. Ако си купите голяма кутия за съхраниение, ще можете бързо и лесно да приберете детски играчки и други дребни предмети, които иначе биха Ви пречили, когато поканите приятелите си на барбекю например.

  Различни опции за оптимално съхранение

  В JYSK ще намерите богат избор от кутии за съхранение на възглавници с различни размери, изработени от материали като синтетични плетени влакна от петанк, ратан, алуминий, стомана и пластмаса. Със сигурност ще намерите такава, която ще Ви подхожда точно. Например кутията на колеца е идеална за хора, които често пренареждат градинските си мебели. Можете също да изберете пластмасова кутия за възглавница, която е също толкова лесна за преместване.