Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Кош с капак, кошница от дървени ленти и кутии от рециклирана хартия.

Нови идеи за съхранение в дома

Разполагате ли с достатъчно място за съхранение на одеяла, плетива, списания, играчки, а защо не и дърва за камината? Отговорът на този въпрос е един – декоративни кутии и кошници за съхранение. Въпреки претрупания график, нашият закупчик в категория „Домашни потреби” Сюзан Банк отдели няколко минути, за да сподели кои са нейните фаворити сред новите попълнения: „Обожавам кошниците и кутиите и е трудно да избера само 3. Но както винаги има модели, които заслужават повече внимание.“ Според Сюзан Банк първият модел за съхранение е:

Кош с капак DANNI

Кош с капак, декоративна възглавница с флорални мотиви и одеяло.

 

„На първо място DANNI е изключително стилен кош. След това идва и неговата практичност. Капакът е подсилен с метал и така можете да използвате DANNI като помощна масичка и дори табуретка за крака, но не и за сядане. Кошът е изработен от папур. Според мен това предложение за съхранение на одеяла или играчки на децата е оригинално“, коментира с усмивка Сюзан и продължава да представя следващия модел:

Кошница ABEL

Красива кошница с декоративна възглавница и две изкуствени растения.

 

„Когато за първи път видях ABEL, мигновено си я представих като алтернатива на поставка за вестници и списания и дори в близост до камината с прилежно нацепени дърва. Разбира се, Вие можете да намерите друго приложение на кошницата, например за плетива или излишни одеяла. Тя е изработена от кедрово дърво и има красив кафяв оттенък. Естественият ѝ вид я прави достъпна и подходяща за всеки дом.“

Кутия от рециклирана хартия BJORK

Две кутии от рециклирана хартия, пейка от метал и килим.

 

„Кутията BJORK е изработена от 100% рециклирана хартия. Дизайнът е опростен, всъщност това е нейният чар. BJORK е елегантно и практично решение за Вашия дом. Кутията може да бъде използвана за всякакви джунджурии - от инструментите в гаража до играчките в детската. BJORK се предлага в два размера:

малка кутия с 28 см ширина, 17 см дължина и 8 см височина и голяма - с 40 см ширина, 30 см дължина и 19 см височина,“ завършва Сюзан, връщайки се към работния процес, в търсене на нови, красиви артикули за дома.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача