Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Кош с капак, кошница от дървени ленти и кутии от рециклирана хартия.

Нови идеи за съхранение в дома

Разполагате ли с достатъчно място за съхранение на одеяла, плетива, списания, играчки, а защо не и дърва за камината? Отговорът на този въпрос е един – декоративни кутии и кошници за съхранение. Въпреки претрупания график, нашият закупчик в категория „Домашни потреби” Сюзан Банк отдели няколко минути, за да сподели кои са нейните фаворити сред новите попълнения: „Обожавам кошниците и кутиите и е трудно да избера само 3. Но както винаги има модели, които заслужават повече внимание.“ Според Сюзан Банк първият модел за съхранение е:

Кош с капак DANNI

Кош с капак, декоративна възглавница с флорални мотиви и одеяло.

 

„На първо място DANNI е изключително стилен кош. След това идва и неговата практичност. Капакът е подсилен с метал и така можете да използвате DANNI като помощна масичка и дори табуретка за крака, но не и за сядане. Кошът е изработен от папур. Според мен това предложение за съхранение на одеяла или играчки на децата е оригинално“, коментира с усмивка Сюзан и продължава да представя следващия модел:

Кошница ABEL

 

„Когато за първи път видях ABEL, мигновено си я представих като алтернатива на поставка за вестници и списания и дори в близост до камината с прилежно нацепени дърва. Разбира се, Вие можете да намерите друго приложение на кошницата, например за плетива или излишни одеяла. Тя е изработена от кедрово дърво и има красив кафяв оттенък. Естественият ѝ вид я прави достъпна и подходяща за всеки дом.“

Кутия от рециклирана хартия BJORK

 

„Кутията BJORK е изработена от 100% рециклирана хартия. Дизайнът е опростен, всъщност това е нейният чар. BJORK е елегантно и практично решение за Вашия дом. Кутията може да бъде използвана за всякакви джунджурии - от инструментите в гаража до играчките в детската. BJORK се предлага в два размера:

малка кутия с 28 см ширина, 17 см дължина и 8 см височина и голяма - с 40 см ширина, 30 см дължина и 19 см височина,“ завършва Сюзан, връщайки се към работния процес, в търсене на нови, красиви артикули за дома.

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача