Разноцветни декоративни възглавници и калъфки

Декоративните възглавници са бърз и бюджетен начин да добавите комфорт и индивидуалност в дома си. Декоративните възглавници са не само декоративни аксесоари за дома, които могат лесно да се подменят, но имат и практическа функция. Една добра възглавница за гърба, която осигурява оптимална опора, е почти задължителна за Вашия диванкресло и легло.

Намерете в голямата ни колекция пухкави декоративни възглавници за диван в различни цветове и текстури, както и калъфки за възглавници в различни цветове, материали и размери, за да освежите съществуващите си възглавници. В JYSK непрекъснато обновяваме колекцията си от декоративни възглавници, следвайки тенденциите в интериорния дизайн, така че винаги можете да намерите най-модерните артикули.

108 артикула
  108 артикула

  Декоративни възглавници - перфектинят интериорен дизайн

  Направете видима промяна във дневната, спалнята или други помещения. Декоративните възглавници са един от най-използваните видове домашен текстил, когато става въпрос за интериорен дизайн. Причините за това са няколко:

  • Бюджетни инвестиции
  • Лесни за подмяна
  • Създават уют в интериора
  • Декоративно обзавеждане за дома
  • Допълнителна украса на Вашите мебели
  • Меку и удобни
  • Чудесен начин за включване на цвят

  В JYSK имаме декоративни възглавници с различни размери и предлагаме както продълговати и кръгли, така и квадратни възглавници. Малките възглавници са идеални за дивана или креслото, а големите възглавници са чудесни като възглавница за гърба на леглото или за излежаване на пода. Декоративните възглавници се предлагат с цип и без цип, така че при някои модели е възможно да се сваля калъфката на възглавницата и да се пере. Моля, имайте предвид, че вътрешната възглавница не може да се пере.

  Класически или цветен дизайн

  Съществуват много красиви и цветни декоративни възглавници, но не всички от тях непременно отговарят на Вашите нужди и стил. Моделът и цветът често са едни от най-важните елементи при покупката на нови възглавници за диван. Можете да смесвате и съчетавате цветове, за да създадете динамика и атмосфера. Ако предпочитате класически, приглушени цветове като черно, сиво и бяло, можете да изберете възглавници, изработени от естествени материали като памук и лен. За повече цвят изберете синьо, розово, жълто, лилаво, златно, зелено или червено. Можете също така да изберете възглавници за стаята на детето си със сладък мотив, емотикон или щампа.