Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Диван от палети със сиви възглавници

Как да си направим градински мебели от палети?

Градинските мебели от палети са идеални както за почивка, така и за социални събития. Суровият им и нешлифован вид подхожда на повечето градини и вътрешни дворове - и се прави бързо и лесно. Следвайте тези стъпки, за да си направите сами диван и столове от палети.

Създайте облика на "Street Food Local" във вътрешния си двор с дивани и бар маси от палети

Ъглов диван от палети с възглавници за палети на терасата

1. Изгответе план

Първо планирайте как да изглежда зоната Ви за отдих. Можете да адаптирате градинските мебели от палети изцяло към Вашите нужди. Европейските палетите са със стандартни размери 1200 mm x 800 mm, така че извадете рулетката и започнете да мечтаете: можете да направите диван с две палети, разположени една над друга, ъглов диван от палети или просто стол за отдих. Използвайте изправен палет като облегалка, за да не се налага да се облягате на стената.

Голям ъглов диван на терасата

2. Направете градинските си мебели от палети удобни

Помислете колко удобни искате да бъдат градинските мебели от палети. Ако искате да е лесно да седнете и да станете от тях, седалките трябва да се състоят от две палети една върху друга.

3. Вземете необходимите палети

След като вече имате готов план, можете да отидете и да вземете необходимите палети. Уверете се, че палетите не са били третирани с токсични химикали или не са били в контакт например с боя по време на предишна употреба.

4. Намерете подходящите възглавници за палети

Вземете възглавници за палети и възглавници за гърба. Те не само трябва да съответстват на размера на мебелите от палети, които изграждате. Освен това те трябва да са достатъчно големи, за да не усещате пролуките между дъските на седалката, и достатъчно дебели, за да не усещате дъските по гърба си. Тъканта трябва да е здрава, но мека.

Диван от палети с дебели възглавници за палети

 

Съвет: Можете да използвате възглавниците за палети и директно върху пода или до стената.

5. Подгответе се за по-студени дни

Палетите могат да стоят навън през цялата година, особено ако ги обработите със защитен препарат за дърво, но не забравяйте да приберете възглавниците вътре, ако вали и когато настъпи есента. Може да Ви е необходима нова кутия за възглавници за палети.

6. Създайте подходяща атмосфера

Няколко възглавници и одеяла правят градинските мебели от палети още по-удобни, а ако добавите няколко фенера и саксии към вътрешния двор, ще имате прохладна и удобна дневна на открито.

Открийте повече

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?