САКСИИ ЗА ЦВЕТЯ И САНДЪЧЕТА ЗА КРАСИВА ГРАДИНА

Разгледайте нашата широка гама от саксии и сандъчета за цветя с различни размери и дизайн. Изберете висока саксия за растения за стилен дизайн на градината, саксия за цветя, изработена от поли-желязо или метал - издръжлив материал, подходящ за употреба на открито, или керамична поставка за цветя за рустикален вид. Открийте разноцветни саксии или сандъчета, бели или черни, от естествен или тъмнокафяв ратан.

    Градина - Саксии

    ПРЕМЕСТЕТЕ НА ДНЕВНАТА НАВЪН...

    ...и украсете градината, терасата или балкона си със саксии и сандъчета с различни цветя и растения. В допълнение към цветята и зелените растения те могат да се използват за засаждане на зеленчуци или билки. Поставете саксиите и на входа на къщата си и създайте привлекателен вход за гостите си с красиви цветя.

    Малките саксии са идеални за украса на градинската маса, а големите градински саксии и сандъчета могат да служат като разделители на дневната на терасата. Висящите саксии са красиви и декоративни под навеса, така че растенията също се издигат нависоко. Саксиите могат да се използват и за предпазване от мръсни или счупени плочки. Смесвайте и съчетавайте материали и цветове. Ако градинските Ви саксии ще бъдат на място, където са изложени на силен вятър, ще е от полза да изберете тежък материал, за да избегнете издухване и повреждане на цветята.