Градински саксии, сандъчета и цветарници

Растенията и цветята хармонично се вписват в градината и я правят по-уютна. С правилната комбинация от саксии с цветя и декоративни градински фигурки можете да създадете красив оазис във Вашата градина. Независимо от размера на площта Ви, цветните сандъчета и цветарници ще направят всяка градина уютна и красива. Цветята могат успешно да подчертаят изчистените линии на терасата на къщата Ви. Можете не само да поставите стилни саксии, но и да украсите парапета с ярки балконски цветя. Висящите саксии с цветя привличат погледите в беседките и балконите. В тях можете да засадите стенни растения или, ако не искате да се занимавате с цветя, изкуствени растения в саксия. Разгледайте нашата широка гама от саксии и сандъчета за цветя с различни размери и дизайн. Изберете висока саксия за растения за стилен дизайн на градината, саксия за цветя, изработена от поли-желязо или метал - издръжлив материал, подходящ за употреба на открито, или керамична поставка за цветя за рустикален вид.

1 продукт
  1 продукт

  Градина - Саксии

  Цветарник UGILT Ш27xД74xВ131 естествена акация
  175 ЛВ./бр.
  449 ЛВ. /бр.
  Спестете 61%
  Само онлайн

  Градински саксии за всякакви нужди

  Имаме саксии за външно ползване от различни материали, цветове и форми, така че лесно можете да намерите градински саксии, които да подхождат на Вас и Вашия вътрешен двор. Независимо дали търсите големи външни саксии за по-големи растения или по-малки алтернативи, можете да намерите това, което търсите онлайн или в най-близкия магазин на JYSK.

  Посрещнете гостите с красиви саксии и осветление

  Растенията и цветята на терасата създават жизнена и пищна среда, а ако се уверите, че някои от тях са годни за консумация, можете да ги използвате за подправка на ястията си. Ако искате да създадете по-приветливо усещане и да посрещнете гостите си, добре е да поставите външни саксии на входа на дома си и да добавите соларни лампи за красиво осветление.

  Как да разположа саксиите си, за да постигна привлекателен резултат?

  Една самотна саксия във всеки ъгъл на терасата може лесно да създаде студена и самотна атмосфера. Вместо това поставете две или три саксии близо една до друга на различна височина и ги комбинирайте със висящи сандъчета и цветарници, за да осигурите привлекателен и уютен вид.