ГРАДИНСКИ ЛАМПИ И ФЕНЕРИ С МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Градинският фенер ще разведри обстановката и ще направи градината Ви по-привлекателна. Разгледайте нашата широка гама от градински фенери в много размери и дизайн! Предлагаме и широка гама от външни лампи. Лампите и фенерите са едни от любимите ни средства за създаване на уютно осветление и вълшебна атмосфера на вътрешния двор в късните летни вечери. Външни лампи, соларни лампи и фенери са само някои от възможностите за външно осветление и красиво озеленяване. Те могат да се използват както в ежедневието, така и за парти, когато имате нужда от уникални идеи за декорация. Например можете да украсите входната си врата с фенер или да окачите фенери и LED светлини на клоните на дърветата в градината. JYSK предлага лампи и фенери за всеки вкус, в малки и големи размери и изработени от различни материали, като бамбук, върба, дърво, ратан, метал или стъкло.

  СЪЗДАВАНЕ НА УЮТНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪНШНИ ЛАМПИ

  Когато прекарваме много време на открито през летните месеци, е логично да отделяме време и средства за създаване на приятна атмосфера и удължаване на вечерите на открито. Можете да направите това лесно и евтино с лампи и фенери от JYSK.

  Изберете от:

  • Фенери
  • Лампи на батерии
  • LED лампи
  • Светлинни бериги

  Ако има части от терасата или балкона, които Ви харесват най-много, можете да ги подчертаете с декоративно осветление. Например, поставете малки фенери на масата като украса, когато се храните. Поставете големите лампи на земята в различни ъгли, за да създадете външно пространство - може би с градински саксии и растения, които да ги разкрасят. Можете също така да оформите терасата с светлинни вериги - закачете ги на дърветата или на водосточната тръба. Те ще създадат приятна и топла атмосфера за градински партита.