Градински лампи и фенери с модерен дизайн

Създайте магическа атмосфера на открито с нашата гама от фенери и лампи на батерии. Внимателно планираният дизайн на градината включва стратегически разположено осветление, като в идеалния случай се използва комбинация от електрически и слънчеви източници на светлина. Това е необходимо, за да се осигури перфектното съчетание на осветление, когато денят преминава във вечер и искате да се отпуснете, да хапнете и да се забавлявате до късно. Класическите градински фенери, които придават меко, разсеяно сияние на местата за хранене на открито, не могат да се заместят с нищо и създават традиционна, романтична атмосфера с помощта на най-простите аксесоари. В JYSK можете да закупите няколко различни вида осветителни тела, като например светлинни вериги, фенери и малки лампи на батерии за градинската маса. Можете да избирате от различни материали, включително бамбук, върба, твърда дървесина, метал, пластмаса и стъкло.

7 артикула
  7 артикула

  Лампи и Фенери

  Фенер MYRRIKSE Ш14xД14xВ25 с LED
  13,50 ЛВ./бр.
  29,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Светлинна верига GULIRISK 3,8м с 20 LED прозрачна
  20 ЛВ./бр.
  34,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Лампа на батерии GULSPURV Ø12xВ22 черна
  22,50 ЛВ./бр.
  36,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 39%
  Само онлайн
  Лампа на батерии SOLSANDBIE Ø12xВ17 жълта
  25 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Само онлайн
  Светлинна верига FINK 7,35 м с 50 LED цветна
  30 ЛВ./бр.
  54,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Само онлайн
  Фенер LAPPSANGER Ø38xВ32 натурал
  45 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 47%
  Само онлайн

  Създаване на уютно осветление с външни лампи

  Когато прекарваме много време на открито през летните месеци, е логично да отделяме време и средства за създаване на приятна атмосфера и удължаване на вечерите на открито. Можете да направите това лесно и евтино с лампи и фенери от JYSK. Изберете от:

  • Фенери
  • Лампи на батерии
  • LED лампи
  • Светлинни вериги

  Ако има части от терасата или балкона, които Ви харесват най-много, можете да ги подчертаете с декоративно осветление. Например, поставете малки фенери на масата като украса, когато се храните. Поставете големите лампи на земята в различни ъгли, за да създадете външно пространство - може би с градински саксии и растения, които да ги разкрасят. Можете също така да оформите терасата със светлинни вериги - закачете ги на дърветата или на оградата. Те ще създадат приятна и топла атмосфера за градински партита.

  Как да изберете правилните градински фенери

  При толкова голям избор може да е трудно да определите естетиката на градината си, когато я украсявате с фенери. На първо място, трябва да решите каква атмосфера искате да създадете - дали градината Ви е в стил дзен? Тогава вероятно ще искате да изберете нашите фенери, вдъхновени от ориенталския и мароканския дизайн - класическа стъклена рамка с дръжка тип "камбанка". Ако разполагате с по-модерно пространство, защо да не включите в него нашите черни стоманени и пластмасови лампи и фенери? И накрая, ако имате разцъфнала градина, пълна с тропически растения и ориенталски цветя, определено трябва да разгледате нашата гама от бамбукови фенери, които ще изглеждат като у дома си.

  Мобилност с лампи на батерии

  Лампите на батерии са чудесни, защото можете лесно да ги премествате и да ги носите със себе си в градината. Не е необходимо да се притеснявате за свещи, кабели и електричество. Може би имате хубав ъгъл в задната част на градината, където можете да поставите два шезлонга и да ги осветите с лампи на батерии.

  Комбиниране на фенери със саксии

  Поставянето на фенер или лампа на батерии сред група от саксии наистина създава ефектна визия. Сиянието на трептящата светлина на свещта ще разпръсне сенките от саксиите, създавайки очарователни форми около външното Ви пространство. Използването на фенери със саксии в ъгловите пространства на градината или вътрешния двор привлича вниманието към тези зони с настъпването на нощта, подчертава тъмните ъгли и прави пространството по-голямо.