Градински лампи и фенери с модерен дизайн

Създайте магическа атмосфера на открито с нашата гама от фенери и лампи на батерии. Внимателно планираният дизайн на градината включва стратегически разположено осветление, като в идеалния случай се използва комбинация от електрически и слънчеви източници на светлина. Това е необходимо, за да се осигури перфектното съчетание на осветление, когато денят преминава във вечер и искате да се отпуснете, да хапнете и да се забавлявате до късно. Класическите градински фенери, които придават мека, разсеяна светлина на градината, не могат да се заместят с нищо. В JYSK можете да закупите няколко различни вида осветителни тела, като например светлинни вериги, фенери и малки лампи на батерии за градинската маса.

Създаване на уютно осветление с външни лампи

Когато прекарваме много време на открито през летните месеци, е логично да отделяме време и средства за създаване на приятна атмосфера и удължаване на вечерите на открито. Можете да направите това лесно с лампи и фенери от JYSK. Изберете от:

  • Фенери
  • Лампи на батерии
  • LED лампи
  • Светлинни вериги

Ако има части от терасата или балкона, които Ви харесват най-много, можете да ги подчертаете с декоративно осветление. Например, поставете малки фенери на масата като украса, когато се храните. Поставете големите лампи на земята в различни ъгли, за да създадете външно пространство - може би с градински саксии и растения, които да ги разкрасят. Можете също така да оформите терасата със светлинни вериги - закачете ги на дърветата или на оградата. Те ще създадат приятна и топла атмосфера за градински партита. Лампите на батерии са чудесни, защото можете лесно да ги премествате и да ги носите със себе си в градината. Не е необходимо да се притеснявате за свещи, кабели и електричество. Може би имате хубав ъгъл в задната част на градината, където можете да поставите два шезлонга и да ги осветите с лампи на батерии.

Как да изберете правилното градинско осветление?

Изборът на правилните външни градински лампи и фенери включва разглеждане на различни фактори, за да се гарантира, че отговарят както на Вашите естетически, така и на функционални предпочитания. Ето някои основни съображения:

  1. Стил и естетика: Изберете лампи и фенери, които допълват цялостния дизайн и тема на Вашето външно пространство. Независимо дали предпочитате модерни, традиционни или еклектични стилове, изберете осветителни тела, които подобряват визуалната привлекателност на Вашата градина.
  2. Материал и издръжливост: Изберете материали, които могат да издържат на променливото време. Потърсете лампи и фенери, изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали като алуминий, неръждаема стомана или издръжлива пластмаса. Това гарантира дълготрайност и устойчивост.
  3. Източник на захранване: Изберете между електрическо захранване, захранване със слънчева енергия или на батерии въз основа на Вашите предпочитания и наличието на източници на енергия във Вашето външно пространство. Светлините, захранвани със слънчева енергия, са енергийно ефективни и екологични.
  4. Инсталиране и поставяне: Помислете къде възнамерявате да поставите лампите или фенерите. Някои тела може да изискват електрическа инсталация, докато други могат да бъдат поставени навсякъде с минимални усилия. Уверете се, че избраното място позволява лесен достъп до източници на захранване, ако е необходимо.
  5. Управление на осветлението: Някои външни лампи и фенери се предлагат с функции на таймер или дистанционно управление. Помислете дали тези опции отговарят на Вашите предпочитания за създаване на различна атмосфера Във вашата градина.

Комбинирайте фенери със саксии

Поставете фенер или лампа на батерии сред група от саксии и създайте ефектна визия. Сиянието на трептящата светлина на свещта ще разпръсне сенките от саксиите, създавайки очарователни форми около външното Ви пространство. Използването на фенери със саксии в ъгловите пространства на градината или вътрешния двор привлича вниманието към тези зони с настъпването на нощта, подчертава тъмните ъгли и прави пространството по-голямо.