ГРАДИНСКИ ЛАМПИ И ФЕНЕРИ С МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Градинският фенер ще разведри обстановката и ще направи градината Ви по-привлекателна. Разгледайте нашата широка гама от градински фенери в много размери и дизайн! Предлагаме и широка гама от външни лампи. Лампите и фенерите са едни от любимите ни средства за създаване на уютно осветление и вълшебна атмосфера на вътрешния двор в късните летни вечери. Външни лампи, соларни лампи и фенери са само някои от възможностите за външно осветление и красиво озеленяване. Те могат да се използват както в ежедневието, така и за парти, когато имате нужда от уникални идеи за декорация. Например можете да украсите входната си врата с фенер или да окачите фенери и LED светлини на клоните на дърветата в градината. JYSK предлага лампи и фенери за всеки вкус, в малки и големи размери и изработени от различни материали, като бамбук, върба, дърво, ратан, метал или стъкло.

  Градина - Лампи И Фенери

  Фенер SILAND Ø9xВ12 асорти
  6 ЛВ./бр.
  7,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само в магазините
  Лампа на батерии STEKEL Ø11xВ23
  11,50 ЛВ./бр.
  19,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Фенер DUETROST Ø14xВ22 ратан
  15 ЛВ./бр.
  22,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 34%
  Фенер SKOGDUE Ø12xВ16 асорти
  16,99 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Фенер STRAND Ø38xВ32 натурал
  44,99 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Фенер ANKA Ш24xД24xВ70 см, с LED
  50 ЛВ./бр.
  69,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%
  Само в магазините
  Фенер ENTITA Ø38xВ32 см бамбук черен
  55 ЛВ./бр.
  79,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%

  СЪЗДАВАНЕ НА УЮТНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪНШНИ ЛАМПИ

  Когато прекарваме много време на открито през летните месеци, е логично да отделяме време и средства за създаване на приятна атмосфера и удължаване на вечерите на открито. Можете да направите това лесно и евтино с лампи и фенери от JYSK.

  Изберете от:

  • Фенери
  • Лампи на батерии
  • LED лампи
  • Светлинни бериги

  Ако има части от терасата или балкона, които Ви харесват най-много, можете да ги подчертаете с декоративно осветление. Например, поставете малки фенери на масата като украса, когато се храните. Поставете големите лампи на земята в различни ъгли, за да създадете външно пространство - може би с градински саксии и растения, които да ги разкрасят. Можете също така да оформите терасата с светлинни вериги - закачете ги на дърветата или на водосточната тръба. Те ще създадат приятна и топла атмосфера за градински партита.