Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на скандинавския сън с намаления до 60%!

Научете повече

"Затворени магазини"

Уважаеми клиенти,

във връзка с Указанията на Министъра на Икономиката за изпълнение на Заповед №РД-01-173/18.03.2021 на Министъра на Здравеопазването за въвеждането на временни противоепидемични мерки на територията на Република България, считано от 25.03.2021, всички физически магазини на JYSK, намиращи се на територията на молове продължават да бъдат затворени до 15.04 включително. От 16.04 (петък) магазините ще отворят врати за клиенти.

Останалите физически магазини от 12.04.2021 са официално отворени.

Магазините на ЮСК в Хит Младост, Западен парк и Средец в София продължават да работят само с предварителни онлайн резервации (опция „резервирай онлайн и вземи в магазина“) или предплатени онлайн поръчки с избор на доставка в магазин. Ще получите артикулите си на място - от склада на съответния магазин. От 16.04 трите магазина също отварят врати за клиенти.

 

 

Допълнителна информация

Какво прави JYSK в настоящата ситуация?

Ръководството на JYSK следи отблизо ситуацията, както в локален, така и в интернационален план. Стремим се да сме постоянно в съгласие с настоящето законодателство и следваме препоръките на ръководните органи.

Отворени ли са магазини JYSK?

Да, част от магазини JYSK продължават да работят. Разбира се, при промяна на ситуацията ще публикуваме промените моментално.

Какво правим, за да предпазим служителите си?

Нашите колеги в магазините са получили подробни инструкции за това как да мият ръцете си, да спазват необходимата дистанция един от друг и от клиентите. Освен това често използваните повърхности се почистват редовно.

Защо все още получавате пари в брой в магазините?

Ако клиентите имат възможност, ние ги окуражаваме да използват безконтактно плащане с карта. Но все още приемаме плащания в брой от клиентите, които предпочитат този метод или това е единственият вариант за тях. Разбира се, с всички необходими мерки.

Какво могат да направят клиентите, които не искат да посетят физически магазин?

Нашите служители следват стриктно препоръките за хигиена на работното място, за да намалят риска от зараза в магазините. Но ако все още не искате да посетите физически магазин JYSK в настоящата ситуация, Ви предлагаме да пазарувате онлайн на JYSK.bg, където ще намерите още по-богат асортимент от любимите скандинавски артикули.

Защо JYSK изпраща имейли и публикува постове, насърчаващи хората да посетят физическите магазини?

Нашите кампании са планирани предварително с месеци. Материалите, които виждате и четете сега, не са планирани в съответствие с настоящата ситуация.