Пазарувайте на изплащане

Къщата на Вашите мечти може да се сбъдне още днес! Научете повече за възможностите за пазаруване на изплащане в нашите физически магазини и превърнете дома си в идеалното място за почивка. На тази страница са представени нашите партньори за всички физически магазини JYSK. Можете да прочетете повече инофмация за специалните оферти на всеки партньор, като кликнете върху името му.

Пазарувайте по изцяло свои правила с UniCredit Shopping Card

UniCredit Shopping Card е международна безконтактна кредитна карта, с която можете да плащате на ПОС терминали или в интернет, включително чрез дигитален портфейл, както и да разсрочвате на вноски покупките си на стойност над 50 лв. до 36 месеца. Самото разсрочване може да стане в момента на покупка на ПОС терминали на UniCredit Bulbank или в последствие чрез Булбанк Мобайл или Булбанк Онлайн.

С UniCredit Shopping Card можете да се възползвате от преференциални условия и удобства като:

  • 0% такса при разсрочване на покупки на 3 вноски на ПОС терминал на банката;
  • 0 лв. годишна такса за обслужване на картата за първата година, след това ще бъде намалена на 25 лв. от редовна такса 50 лв.;
  • Безплатна доставка на картата до удобен за Вас адрес в България;
  • Кредитен лимит от 500 лв. до 10 000 лв., който се предоставя от UniCredit Consumer Financing, дъщерна компания на UniCredit Bulbank;
  • Минимална погасителна вноска: 3% от разрешения кредитен лимит;
  • Гратисен период до 45 дни за покупки на ПОС терминал.

Пример: При покупка на стойност 120 лв., разсрочена на 3 вноски на ПОС терминал на банката, месечната вноска ще бъде 40 лв., а таксата за разсрочване – 0%. При условия, че покупката се погаси на договорените 3 вноски, общата дължима сума в края на периода ще е 120 лв., при ГЛП и ГПР 0%. Кредитният лимит се предоставя от UniCredit Consumer Financing, дъщерна компания на UniCredit Bulbank.

Можете да заявите своята UniCredit Shopping Card:

  • Като подадете онлайн заявка;
  • С обаждане на телефон 0700 11 660;
  • Във всеки клон на UniCredit Bulbank.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Когато Вие сте готови за нещо ново, УниКредит Кънсюмър Файненсинг е насреща! Вземете желаните стоки на вноски от 3 до 72 месеца, към УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Минималната сума е 150 лв., максималната е 50 000 лв.

За повече информация, моля посетете www.ucfin.bg или се обадете на 0700 15 600.

Пазарувайте в магазини JYSK сега и погасявайте на 3 равни месечни вноски без лихва и без оскъпяване с Карта Вноска. Вноска е “Купи сега, Плати после” карта за изплащане на 3 равни месечни вноски. Това не е кредитна карта или поредния бърз кредит, няма НИКАКВИ лихви или скрити такси. Можете да използвате Вноска, за да си закупите всичко в JYSK.

Сумата на закупената стока се разпределя напълно автоматично на 3 равни месечни безлихвени вноски.

С Карта Вноска можете да направите желаните от Вас покупки още сега от всички физически магазини JYSK. Цената на покупката остава такава, каквато е в магазина или сайта.

Разгледайте мобилното приложение Вноска и намерете най-близките до Вас магазини, в които можете да ползвате новата безлихвена кредитна Карта Вноска.

Как да получите Карта Вноска?

Посетете най-близкия офис на KBC Банк България и кандидатствайте за Карта Вноска или се регистрирайте на vnoska.bg.

За всички въпроси се обадете на +359 2 492 0254 или пишете на info@vnoska.bg.

С Карта Вноска пазарувате без лихва и без разноски!