Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Черният петък започна! Вижте всички страхотни оферти!ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА


Очакваме забавяния в обработката и срока на доставка на поръчките, направени по време на Черния петък.


ИНФОРМАЦИЯвъв връзка с актуализираните противоепидемични мерки - 21.10.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Какво прави JYSK в настоящата ситуация?

Уважаеми клиенти,

от 21.10.2021 всички физически магазини на ЮСК работят при спазване на Заповед № РД-01-856 от 19.10.2021 г. на Министъра на Здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки.

Във всички физически магазини се създава необходимата организация за допускане в обектите само на лица, които притежават валиден сертификат. За лица до 18-годишна възраст сертификат не е необходим.

Клиенти, които не притежават сертификат е препоръчително да направят предварителна онлайн резервация (опция „резервирай онлайн - вземи в магазин“) или предплатена онлайн поръчка с избор на доставка в магазин. Такива клиенти ще получават артикулите си на място - от входа или склада на съответния магазин.

 

Допълнителна информация

Какво прави JYSK в настоящата ситуация?

Ръководството на JYSK следи отблизо ситуацията, както в локален, така и в интернационален план. Стремим се да сме постоянно в съгласие с настоящето законодателство и следваме препоръките на ръководните органи.

Какво правим, за да предпазим служителите си?

Нашите колеги в магазините са получили подробни инструкции за това как да мият ръцете си, да спазват необходимата дистанция един от друг и от клиентите. Освен това често използваните повърхности се почистват редовно.

Защо все още получавате пари в брой в магазините?

Ако клиентите имат възможност, ние ги окуражаваме да използват безконтактно плащане с карта. Но все още приемаме плащания в брой от клиентите, които предпочитат този метод или това е единственият вариант за тях. Разбира се, с всички необходими мерки.

Какво могат да направят клиентите, които не искат да посетят физически магазин?

Нашите служители следват стриктно препоръките за хигиена на работното място, за да намалят риска от зараза в магазините. Но ако все още не искате да посетите физически магазин JYSK в настоящата ситуация, Ви предлагаме да пазарувате онлайн на JYSK.bg, където ще намерите още по-богат асортимент от любимите скандинавски артикули.