JYSK БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ МАГАЗИН НОМЕР 21 И НОМЕР 6 В СОФИЯ

16.05.2022

Откриване ЮСК Средец

Шести магазин на JYSK в столицата. От 23 август столичани ще се радват на шест пъти повече специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Шестият магазин ще отвори врати в четвъртък - 8 часа сутринта на булевард „История Славянобългарска” 21, в Ритейл Парк Средец. В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите четири дни на откриването сме подготвили и подаръци за първите 100 клиенти за деня, направили покупка на стойност минимум 20 лв. В четвъртък - 23 август - ще подарим 100 завивки, в петък - 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиени кърпи.

 „Петте магазина, които открихме досега в столицата, се радват на изключителен интерес, което ги поставя сред най-успешните обекти на веригата в България. Смятам, че все още има място за развитие в столицата и това става факт сега - с откриването на магазина в Ритейл Парк Средец. Както знаете, след известна пауза с откриванията на нови обекти, отново започваме нашата инициатива по разширяване. От началото на август вече открихме два нови магазина във Варна и Добрич. До края на годината се надяваме да стъпим в три нови града.” Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSK България и Румъния.

“Магазинът в София е номер 6 в столицата и номер 21 в България. Марката е добре позната в региона, а нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. Следваме примера на колегите от останалите страни, които имат най-малко 5 магазина в големите градове.“ Георги Василев, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиентите със селекция от качествени артикули с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Вергиния Василева, управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа с годишен оборот от над 3,35 млрд. евро. Групата притежава повече от 2500 магазина в 50 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 25 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2018-та JYSK навърши 39 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 20 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Добрич и Шумен.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

За повече информация се свържете с:

Име: Ираида Паюк

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейл: ipa@jysk.com