JYSK БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ МАГАЗИН НОМЕР 23 ВЪВ ВИДИН

17.05.2022

Откриване JYSK Видин

Видин
с магазин JYSK.От 20 септември видинчани ще се радват на специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Магазинът ще отвори врати в четвъртък - 8 часа сутринта, на булевард „Панония”, на изхода на моста. В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите четири дни на откриването сме подготвили и подаръци за първите 100 клиенти, направили покупка на стойност 20 лв. В четвъртък ще подарим 100 завивки, в петък – 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиени кърпи.

 „След една спокойна година и един буреносен август с много нови обекти в България, днес казваме добре дошъл на JYSK Видин. Магазин номер 23 в България. През последните годините обектите, които открихме бяха предимно в южната част на страната, а сега е време да се насочим и към останалите големи градове, тук на север. Благодарение на магазините в Плевен и София, JYSK е сравнително позната марка в региона. Но от септември 2018 нашите почитатели ще могат да се радват на нашето присъствие и във Видин. По този начин ще бъдем още по-близо до голяма част от нашите клиенти.”, Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSKБългария и Румъния.

“С откриването на магазина във Видин, веригата достига до магазин номер 23 в България. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти.“ Георги Василев, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиенти със селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Ирена Станкова, управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа с годишен оборот от над 3,35 млрд. евро. Групата притежава повече от 2500 магазина в 50 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 25 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2018-та JYSK навърши 39 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 21 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Добрич и Шумен.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.