JYSK БЪЛГАРИЯ ОТВАРЯ МАГАЗИН НОМЕР 24 В МОНТАНА

17.05.2022

JYSK Монтана

Монтана с магазин
JYSK.От 22 ноември жителите на Монтана ще се радват на специални оферти от датската верига, която търгува със стоки за дома, градинска мебел, матраци и завивки. Магазинът ще отвори врати в четвъртък - 8 часа сутринта, на булевард „Трети Март” 216-А. В деня на откриването тези от Вас, които познават нашия асортимент и услуги, ще изненадаме с атрактивни оферти, големи намаления и много усмивки. В първите часове на откриването сме подготвили и подарък за първите 150 клиенти, направили покупка на стойност 20 лв.

 „Днес казваме добре дошъл на JYSK в Монтана. Магазин номер 24 в България. През последните годините обектите, които открихме бяха предимно в южната част на страната, а сега е време да се насочим и към останалите големи градове тук, на север. Благодарение на магазините в Плевен, а от скоро и във Видин, JYSK е добре позната марка в региона, ето защо искаме да зарадваме и жителите на Монтана. По този начин ще бъдем още по-близо до голяма част от нашите клиенти.”, Ираида Паюк, маркетинг мениджър JYSKБългария и Румъния.

“С откриването на магазина в Монтана, веригата достига до магазин номер 24 в България. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти.Монтана е едно прекрасно място за новия ни обект, тъй като най-близките магазини са в Плевен, Видин и София. А с това откриване се надяваме да достигнем до нашите клиенти от Врацаи региона.“ Георги Василев, регионален управител.

„Нашият екип очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем клиенти с една селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Посетителите, които вече познават нашия асортимент, ще бъдат приятно изненадани от големи намаления - матраци, завивки и възглавници, мебели и декорации за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Александър Сенков, управител.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2500 магазина в 50 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 25 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 година в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2018-а JYSK навърши 39 години. Събитието бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 23 магазина на територията на страната в градовете: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград, Варна, Пазарджик, Перник, Сливен, Ямбол, Шумен, Добрич и Видин.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 5 милиона матраци и повече от 10 милиона възглавници всяка година. Това не е всичко. Предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.