JYSK България отваря врати в Плевен

16.05.2022

Датската компания, занимаваща се с търговия на стоки за дома, отваря нов магазин в град Плевен. Напълно отдадени на своята “Sleeping and Living” култура, с широка гама от мебели в скандинавски стил и предложения за добрия сън, ще разполагат с 6 магазина на територията на страната, след откриването този в Плевен. Събитието ще се състои на 27 август, на улица Иван Миндиликов от 8 сутринта, а обектът е с площ 1300 м2.  

Постарали сме се откриването на магазина в Плевен да бъде едно малко събитие. В четвъртък, 27 август, от 8 сутринта, нашите посетители ще бъдат посрещнати с невероятни намаления - до 70%, балони, музика и една малка закуска – кафе и кроасан за всеки клиент. А първите 150 направили покупка на стойност 20 лева или повече, ще получат подарък – възглавница с пълнеж от пера, за да могат да отморят вкъщи, след тежката шопинг сесия. В Плевен краят на лятото идва със страхотни оферти!

 „Радваме се, че откриваме магазин в Плевен. Това е един от големите градове и нашите страхотни оферти и ниски цени ще достигнат до много повече хора. Очакваме Ви в четвъртък, 27 август, от 8 сутринта! Подготвили сме едно страхотно парти по случай откриването, което ще Ви даде шанс да се запознаете с нас и нашите артикули. Очаква Ви екип от компетентни служители, които са готови да отговорят на всички Ваши въпроси, както и да Ви помогнат в намирането на най-добрите решения за дома.” споделя Любен Мишев, регионален мениджър.      

 „Имаме големи очаквания за новия магазин в Плевен! Готови сме да посрещнем нашите клиенти и да им помогнем в правилния избор.  В JYSK предлагаме богат избор от легла, матраци, завивки, възглавници, спално бельо, кресла, маси, домашни потреби и текстил за дома – и всичко това на достъпни цени, така че със сигурност ще намерите нещо и за Вас”, Георги Тодоров, управител на магазин JYSK Плевен.

За JYSK

JYSK е един от най-големите търговци на стоки за дома в Европа. Предлага широка гама матраци, възглавници, завивки, спално бельо, мебели, домашен текстил и декоративни артикули. 

За първи път в България JYSK отваря врати преди 10 години. 

JYSK GROUP води началото си от Скандинавия: първият магазин отваря врати в Дания през 1979. Днес, JYSK GROUP има над 2,200 магазина и повече от 19,000 служителя в 38 държави. В Германия и Австрия носи името Dänisches Bettenlager, а в останалата част от света се нарича JYSK. JYSK GROUP се стреми да се утвърди по целия свят, като предлага страхотни оферти за всички. Основателя и собственик на JYSK GROUP е Ларс Ларсен, който също притежава веригите за продажба на мебели Bolia.com, IDEmøbler и ILVA – както и редица други компании. Оборота на LARS LARSEN GROUP възлиза на 3.1 милиарда евро.

 

За повече информация се свържете с:

Име: Раду Тудор

Длъжност: Маркетинг мениджър JYSK България и Румъния

Имейлrat@jysk.com