ДЕКОРАТИВНИ КАЛЪФКИ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ

Снабдете се с нови декоративни възглавници за нула време, без да инвестирате в чисто нови възглавници. Ако декоративните ви възглавници са износени или ако интериорният Ви дизайн се нуждае от промяна в стила и израза, можете просто да купите нова калъфка. Лесно и евтино решение, което Ви позволява редовно да сменяте цветовете и моделите в зависимост от настроението, сезона и актуалните тенденции. Разгледайте нашата гама от калъфки за възглавници във всички цветове на дъгата за най-популярните размери 40x40см и 50x50см. Предлагаме калъфки от памук и/или полиестер с копринена визия, щампа, кадифе и кадифе.

29 продукти
  29 продукти

  Деко възглавници - Деко калъфки за възг

  ДА СЪЗДАДЕТЕ СПОКОЙНА ИЛИ ОЖИВЕНА СРЕДА В ДОМА СИ

  Можете да използвате декоративни възглавници, за да добавите цвят към декора на дома си. Ако цветът Ви омръзне, лесно можете да смените капака или да си купите нов. Възглавници в ярки цветове като синьо, червено, зелено, розово или с шарки вдъхват живот на интериора. Докато възглавниците в спокойни цветове като черно, бяло, бежово, сиво или кафяво създават спокойствие, което може да е полезно в домове с много неща.

  КАК ДА ПЕРЕТЕ КАЛЪФКИТЕ СИ ЗА ВЪЗГЛАВНИЦИ

  Невинаги е необходимо да купувате нови калъфки за възглавници - с едно изпиране в пералнята старите калъфки също могат да оживеят. Когато перете калъфките си за възглавници, винаги е важно да следвате инструкциите за пране за всяка възглавница.

  Общи съвети:

  • Ципът трябва да бъде затворен преди пране;
  • Перете с подобни цветове;
  • Перете на ниски температури 

  Ако се съмнявате как да перете възглавниците си, проверете спецификациите на продукта, където ще намерите инструкциите за пране.