Декоративни възглавници - страхотни цветове и дизайн

Декоративните възглавници вече не са само за всекидневната. Можете да използвате декоративни възглавници във всяка стая на дома си, за да подчертаете личния си стил. Можете лесно да промените облика на всекидневната, спалнята или детската стая, като замените старите декоративни възглавници с нови във вълнуващи цветове или форми. В JYSK ще откриете продълговати, кръгли, малки и големи възглавници, което улеснява намирането на възглавница, която да отговаря на Вашите нужди.

Разгледайте големия ни избор от класически и цветни декоративни възглавници в каре, райета, шарки, плътни цветове или различни принтове. Независимо дали предпочитате кадифе, велур, памук, полиестер, плюш или коприна, със сигурност ще намерите възглавници по Ваш вкус.

Нов живот за стари мебели

Декорът на дома се отразява на цялото помещение и може да определи различните зони на дома Ви, създавайки хармония или динамика в декора. Заедно с хубаво каре декоративните възглавници придават топлина и уют и са идеални за вдъхване на нов живот на стария диван или фотьойл. Ако използвате покривка за легло, за да скриете спалното бельо в спалнята, можете да поставите декоративни възглавници върху нея. Модерно е леглото да бъде украсено с много възглавници, което определя стила на спалнята. Ако искате постоянно да променяте дизайна и цвета, можете да купите няколко калъфки за възглавници и да променяте вида им според настроението, стила и другия интериор. Почерпете вдъхновение за дома в нашия блог.

Възглавници за диван в JYSK

Не е нужно да избирате между стил и комфорт, когато купувате възглавници в JYSK. Ако смятате, че дизайнът на възглавницата Ви е също толкова важен, колкото и нейният комфорт, сте попаднали на правилното място. В нашия асортимент ще откриете възглавници, подходящи за всеки дом. Харесвате ли възглавници с ретро излъчване? Или пък Ви допада повече минималистичният стил? А може би обичате животински щампи или емотикони? Тогава имаме възглавницата за Вас. Възглавници с животни или възглавници със забавни форми и мотиви са идеални за детска или тийнейджърска стая, където има място за малко забавление и игри.

Размери

В JYSK предлагаме декоративни възглавници и калъфки в много различни форми и размери. Малките възглавници са идеални за дивана или фотьойла, а големите възглавници са чудесни като възглавница за гърба на леглото или за излежаване на пода.

  • Квадратни възглавници с размери 40x40 см, 45x45 см и 50x50 см;
  • Правоъгълни възглавници с размери 30x50 см, 35x50 см и 40x60 см;
  • Кръгли възглавници с размери Ø35 см и Ø40 см
  • Възглавници за гръб с размери 35х70 см, 65x65 см, 50x70 см и 60x90 см.

За по-големи мебели, като дивани и легла, комбинирайте възглавници с различни размери и форми, за да се придаде малко живот и динамика в стаята. По този начин всеки член на семейството може да си намери възглавница, независимо от това кой тип предпочита. Пълнежът на нашите възглавници се състои от фиброфибър или бели патешки пера.

Пране и поддръжка

Нашите възглавници не могат да се перат, а просто трябва да се проветряват. Възглавниците се предлагат както с цип, така и без цип, така че при някои модели е възможно калъфката на възглавницата да се сваля и да се пере. Моля, обърнете внимание, че вътрешната възглавница не може да се пере.