Възглавници за гръб в красиви дизайни

Възглавниците за гръб и под могат да се използват както като декоративни възглавници, така и като функционална опора за гърба и лумбалната област, за да седите удобно в леглото или на дивана. Подовата възглавница често е малко по-голяма и може да се използва като поставка за крака, пуф или на пода като допълнително място за сядане пред телевизора. Добавете много одеяла и създайте уютен кът за сядане. Намерете новите си декоративни възглавници в JYSK сред възглавници за гръб и възглавници за под от памук, велур, лен и полиестер в много цветове и форми. Имаме по нещо за всеки и винаги изгодни оферти.

9 артикула
    9 артикула

    Пазарувайте възглавници за гръб в JYSK

    Нашите големи квадратни и правоъгълни възглавници за гръб имат мек, плюшен пълнеж, който осигурява допълнителен комфорт. Възглавниците за гръб са с размери 35х70 см, 65x65 см, 50x70 см и 60x90 см. Предлагат се в сиво, бежово и розово. Ако цветният Ви вкус е малко по-ярък, винаги можете да изберете калъфка за възглавница, за да намерите подходящия за Вас стил, без да правите компромис с комфорта. Освен това възглавниците за гръб са чудесни за поставяне на пода за допълнително място за сядане, ако наоколо има деца.

    Как да изберете подходящите възглавници?

    Размерът, моделът, цветът, формата и броят на възглавниците са най-важните елементи, които трябва да контролирате, преди да купите нови възглавници. Предлагат се много различни декоративни възглавници, но е задължително всички те да отговарят на Вашия стил и нужди.