Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Коледна трапеза с коледна покривка, чинии, купи и коледни украси.

Идеи за кокетна коледна трапеза

Коледа обикновено е време, когато каним семейството и приятелите си на обяд, вечеря или просто на кафе (или греяно вино). Тази Коледа впечатлете гостите си с превъзходна хюге трапеза.

Подреждането на красива маса не изисква много усилия, но има страхотен ефект. Ето нашите 6 най-добри съвета за стилизиране.

1. Изберете цветова палитра

Не е нужно да се ограничавате само до червено и зелено, защото това са традиционните коледни цветове. Изберете някои цветове, които наистина харесвате, и използвайте аксесоари, за да придадете на масата коледно настроение. Ако ограничите цветовата си палитра до различни нюанси на един и същ цвят, е много по-лесно да постигнете цялостен вид.

Трапезна маса с коледен тишлайфер, чинии, чаши и коледни украси.

2. Използвайте платнени салфетки

Хартиените салфетки са за ежедневна употреба. Салфетките от плат допринасят за усещането, че Коледа е специален празник. Те ви дават усещане за лукс и ще Ви носят радост и занапред: докато ги сгъвате за следващото си събиране, можете да си спомните за всички предишни вечери, на които сте ги използвали.

3. Използвайте природата в декора си

Свежият бор е идеален за празничния сезон, но можете да използвате и сухи цветя или други клонки. Сложете по едно клонче във всяка чиния или ги поставете във ваза на масата. Тя е безплатна, красива и вдъхва живот и сезонно ухание на масата Ви.

Червена подложка за хранене с чинии, купа и декорация.

4. Започнете отвън

Ако времето го позволява, поканете гостите си в градината или на терасата Ви. Една топла напитка и няколко закуски ще Ви стоплят за известно време, а децата Ви ще обичат да пекат маршмелоу на огъня.

Можете също така да започнете вечерта си навън. Поднесете напитка преди вечеря или лека закуска на терасата, в двора или на балкона. Уверете се, че можете да се насладите на прекрасната гледка на фенери със свещи - или LED светлини, които изглеждат също толкова уютно.

Два фенера да открито.

5. Използвайте коледни тишлайфери

Коледният тишлайфер за маса е декоративен и може да създаде усещане за елегантност. Изглежда добре както на празна маса, така и върху покривка за маса. Можете да използвате няколко тишлайфера по цялата маса или само един по дължината на масата. Покрийте средата с друг декор, като например централен елемент или колекция от свещници.

Коледен тишлайфер за маса със златни звезди.

6. Използвайте осветление и създайте топла атмосфера

Малките източници на светлина създават по-интимна атмосфера от лампата на тавана, но се уверете, че гостите Ви виждат какво има в чиниите им, и не забравяйте да осветите бюфета или бара. Комбинирайте светлина и декор в един елемент - например коледната елха GRANE или BERLINGR с LED - и заменете подовата лампа със светещо дърво. И voila, трапезарията и коледната маса са декорирани така, че да впечатлят!

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса