Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Колекция от мебели за съхранение, подходяща за целия дом.

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

Открийте нашата колекция мебели за съхранение MARKSKEL, която предлага красиви опции за съхранение, подходящи за всеки ъгъл на вашия дом. Със своя традиционен, но изключително съвременен дизайн, колекцията MARKSKEL безпроблемно съчетава ярки нюанси на бяло и сиво с вид на естествено дърво, за да създаде линия мебели за съхранение, която е едновременно модерна и вечна.

Колекцията MARKSKEL включва различни мебели за съхранение като маси за хранене, бюра и рамки за легла и ви дава много възможности за вашите практически нужди, като същевременно подобрява естетическия вид на вашия дом.

Изобилие от възможности за съхранение в трапезарията

Най-емблематичните мебели в колекцията MARKSKEL включват бюфет, витрина, скрин, етажерка и маса за хранене. Перфектни за обзавеждане на трапезария, която е едновременно красива и практична, артикулите MARKSKEL ви осигуряват много място за съхранение, така че можете да поддържате пространството си подредено, оставяйки прекрасните детайли да заемат централно място.

Идеалени за съхранение в дневната

Бюфетите, витрините и скриновете също са много подходящи за използване в дневна, предоставяйки гъвкави възможности за подреждане на бъркотията. Колекцията включва и две мебели, които са важни за една дневна: ТВ шкаф с 1 рафт и 2 чекмеджета и масичка за кафе с 1 рафт.

Чудесен завършек за вашия офис

За домашния офис най-забележимата част от колекцията MARKSKEL е бюрото. С красив външен вид като останалите мебели от колекцията, бюрото MARKSKEL се предлага с вграден „шкаф за документи“. Подходящата етажерка пасва добре на бюрото, като ви позволява да създадете уютен офис кът с допълнително място за съхранение.

Ако се нуждаете от още повече място за съхранение, можете също да добавите скрин – и дори гардероб, ако пространството на вашия офис го позволява – за да увеличите драстично пространството си за съхранение толкова колкото желаете. Гардеробът е перфектен за предмети, които може да не използвате всеки ден, като якета, които не са в сезон, рокли, костюми и т.н. С колекцията MARKSKEL ще имате много възможности за ефективно съхранение за вашия домашен офис.

Допълнително място за съхранение в спалнята

Ако предпочитате да съхранявате дрехите си и неща като спално бельо в спалнята, гардеробът и скринът MARKSKEL са чудесно допълнение. Има множество варианти на гардероба; един с две врати, друг с три врати с огледало на средната врата и накрая трети вариант с четири врати и две големи чекмеджета. Изберете кой вариант отговаря на вашите предпочитания, спалня и нужди за съхранение.

Колекцията MARKSKEL включва и цялостно обзавеждане за спалнята: красива рамка за легло и подходящо нощно шкафче. Рамката за легло се предлага в различни размери, от единично легло до двойно легло с размери 180x200 см.

Комбинирайте мебелите за съхранение  по ваш избор

Една от отличителните характеристики на колекцията MARKSKEL е нейната гъвкавост. С много различни опции, от които да избирате, можете да персонализирате вашето обзвавеждане според вашите нужди и предпочитания.

Независимо дали търсите да оптимизирате пространството за съхранение в спалня в малък апартамент или да организирате голям дрешник, мебелите в тази колекция осигуряват практични и стилни решения за съхранение за вашия дом.

Пълната колекция MARKSKEL

За да видите повече от колекцията, разгледайте акцентите по-долу или посетете нашия онлайн магазин, за да видите всяка мебел от колекцията MARKSKEL.

Допълнения за съхранение

За да подобрите допълнително вашето съхранение, можете да добавите кутии за съхранение и кошници. За повече вдъхновение можете да разгледате любимите декоративни кошници на купувача.