Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Две кръгли кошници, малка правоъгълна кошница и вложка на Сузане Банк.

Любимите декоративни кошници на купувача

Мениджърът на категория "Домашни потреби" Сузане Банк е експертът на JYSK в областта на интелигентните решения за съхранение, а едно от любимите й решения са кошниците.

"Кошницата може да държи безпорядъка далеч от погледа и в същото време да е на една ръка разстояние", казва Сузане, преди да сподели с нас трите си фаворита в новия асортимент за този сезон.

Кошница от морска трева LAU

Кошница от морска трева, окачена на стена в кухня.

 

LAU е кошница от морска трева с два рафта, която е идеална за стенен рафт. Тя е широка 28 см, висока 36 см и дълбока 12 см.

"LAU е много декоративна и същевременно практична. Можете да я използвате в кухнята за пресни билки, в банята за лосиони и парфюми, в коридора за ръкавици и ключове - или навсякъде другаде, където имате нужда от съхранение", казва Сузане и продължава: "В JYSK постоянно търсим декорация и предмети, които могат да помогнат на нашите клиенти в ежедневието им. Много хора се борят да поддържат реда в домовете си, така че решенията за съхранение са област, в която смятаме, че можем да направим нещо наистина важно. Използването на вертикалното пространство е един от най-добрите ни съвети - така подът е подреден, а LAU същевременно изглежда красиво."

Пластмасова кошница MILAS

Сини, сиви и коралови пластмасови кошници върху рафт.

 

Пластмасовата кошница MILAS е сгъваема и подреждаема. Предлага се в два различни размера и в три различни цвята: син, сив и коралов.

"От известно време MILAS е в нашия асортимент и тъй като тези кошници са толкова популярни сред нашите клиенти, решихме да въведем нов цвят - свежо и весело синьо, което допълва двата оригинални цвята", казва Сузане. "MILAS е едновременно красива и функционална. Ако мястото на рафта е ограничено, подредете няколко кошници MILAS една върху друга. Добавете етикет в предната част на кошницата, за да не се налага да търсите вещите си. А ако не Ви трябва за известно време, просто го сгънете и го съхранявайте. Можете да го използвате в кухнята, в банята или в спалнята. Изглежда добре навсякъде", казва Сузане с усмивка.

Кръгла кошница ALVAR

Три кръгли кошници и малка правоъгълна кошница.

 

ALVAR е кръгла кошница с височина 35 см и диаметър 35 см.

"ALVAR има много естествено изражение, но всъщност е изработена от пластмаса. Това означава, че тя е изключително практична, тъй като можете да я използвате в банята или навън на покрит балкон или тераса без притеснения, а дръжките я правят лесна за преместване. Има страхотен дизайн с вертикална шарка от едната страна и хоризонтална шарка от другата и лично аз ще използвам една за одеяла на терасата и една за кърпи в банята", казва Сузане, преди да се върне към намирането на нови, практични решения за съхранение за клиентите на JYSK.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.