Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кошници от морска зостера на пода до ваза и кутии за съхранение в шкаф за книги.

Любимите декоративни кошници на купувача

Решенията за съхранение, като кошници и кутии, са идеални за организиране на вещите Ви и поддържане на чист дом. В JYSK обновяваме асортимента си от кошници два пъти годишно, а в тази публикация в блога мениджърът на категорията Тина Ниман разкрива своите фаворити сред новите: "Обичам да казвам, че домът е там, където е щастието, а тези кошници ми носят много радост, тъй като едновременно добавят приятно докосване и поддържат нещата подредени", започва тя.  

Стилни решения за съхранение

"Преди всичко искам да подчертая FRITLEV. Това е малка кутия за съхранение с капак, която планирам да използвам в гардероба си за шалове, чорапи, колани и други аксесоари", казва Тина и продължава: "Използването на кутии за съхранение с капаци е отличен начин за подреждане и постигане на добре организиран външен вид чрез прибиране на всякакви вещи."

FRITLEV е изработена от морска зостера, има диаметър 29 см и височина 15 см.

"VITUS е още един от моите любимци", продължава Тина. " Тази кутия за съхранение е не само практична, но заоблените ѝ ръбове ѝ придават изключителен и декоративен чар, който я отличава от другите обикновени дървени кутии. Той съчетава безпроблемно функционалност и естетически вид. VITUS е с повърхност от дървесина и е широка 30 см, дълга 23 см и висока 12 см.

Кошници с модерен вид

"През този сезон цветовете също намериха място в кошниците ни", продължава Тина. "Кошницата VESTER е със сини/сиви ивици, които чудесно допълват естествената морска зостера и правят тази кошница наистина привлекателна."

Кошницата VIGIL се отличава и по отношение на дизайна. "Моделът е фин, но все пак привлича вниманието Ви. Ще използвам VIGIL за плетивата си, а с дръжките е удобна за пренасяне до любимото ми кресло", казва Тина, преди да продължи търсенето на още практични и декоративни продукти за нашите клиенти.

Открийте повече

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Посрещнете коледния сезон

Коледните елфи се завръщат

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие