Стилни подложки за хранене за красиво подредена маса

Предотвратете петна и мръсотия по Вашата кухненска маса или масичка за кафе с подложки за хранене. В натовареното ежедневие подложките могат да помогнат за поддържането на масата спретната и чиста, защото остатъчната храна може лесно да се изхвърли в кошчето за боклук. Освен с покривка можете да освежите трапезарията с красиви подложки и да ги направите част от декорацията на масата и Вашия личен декор - както за ежедневието, така и за партита. В JYSK винаги имаме добри оферти за практични и декоративни подложки от пластмаса, памук и филц с красиви раирани, карирани или флорални дизайни. Предлагаме както кръгли, така и правоъгълни подложки за хранене, така че лесно можете да намерите тези, които пасват идеално на Вашата маса.

Декорирайте масата си с подложки за хранене

За да завършите подредбата на масата си, може да е чудесна идея да имате подложки за хранене. Стилните подложки улесняват създаването на стилна подредба на масата както за ежедневието, така и за празнични поводи. В JYSK ще намерите всичко - от правоъгълни до кръгли подложки в различни размери и дизайни. Можете също така да комбинирате цветове, като сиво, синьо, жълто, розово, зелено, черно. Добавете подходяща покривка и салфетки от плат, за да завършите подредбата на масата. Придайте на трапезарията си рустикален декор с декоративни клонки в глинени вази и карирани подложки. Толкова е лесно да промените вида на масата и да сервирате храната в чудесна обстановка. Създайте свой собствен стил на хранене и качвайте снимките си, за да вдъхновявате другите.

Кръгла или правоъгълна подложка за хранене

Не знаете коя подложка да изберете? Предпочитате правоъгълни подложки, тъй като те Ви позволяват да разполагате с повече пространство за подреждане на масата? Може би е време да преосмислите това, тъй като една кръгла подложка за хранене също може да побере и чинията, и приборите за хранене, като в същото време изглежда прекрасно и много модерно.