Аксесоари за монтаж на ролетни щори и завеси

Тук ще намерите аксесоари, които ще ви помогнат да окачите вашите нови завеси или ролетни щори. Предлагаме верижки с топчета за ролетни щори, аксесоари за монтаж на щори за PVC прозорци и универсален държач за завеси със самозалепваща се лента.


 

2 артикула
  2 артикула

  Завеси или щори?

  Изборът между завеси и щори често се свежда до личните предпочитания и специфичните нужди на пространството.

  Завесите предлагат по-мек, по-декоративен вид, с широка гама от избор на тъкани, шарки и текстури, които допълват всеки стил на декорация. Те осигуряват отлична изолация, блокират светлината и шума и предлагат уединение, когато са запердени. Пердетата са универсални и могат лесно да бъдат сменени за различен вид или сезон. В JYSK ще откриете прозиращи завеси, непрозиращи завеси, затъмняващи завеси, завеси на ресни, комарници и фолио за стъкло.

  Щорите, от друга страна, предлагат прецизен контрол върху светлината и уединението. Предлагат се от различни материали, като предлагат различни нива на издръжливост и естетика. Щорите са елегантни и модерни, което ги прави подходящи за съвременни пространства. Те също работят добре в зони с висока влажност като кухни и бани. В JYSK ще откриете двойни щори, затъмняващи щори и щори, които пропускат светлина.

  В крайна сметка решението между завеси и щори зависи от фактори като вашите стилови предпочитания, функционални нужди и атмосферата, която искате да създадете в стаята.

  Почистване на щори и завеси

  След избора и поставянето на завесите идва и момента на тяхната поддръжка. Подмяната на старите пердета може да се окаже сравнително скъпо удоволствие ето защо е добре те да бъдат чисти и спретнати, колкото се може по-дълго. Нашите готови завеси могат да се перат в пералня, което прави почистването им изключително лесно. Не забравяйте да погледнете етикета, за да се уверите, че сте избрали правилната програма и точните градуси. Щорите които ще намерите в JYSK могат да бъдат почиствани с прахосмукачка или с влажна кърпа. Това се отнася, както за моделите от алуминий, така и за тези от дървесина. Освен това могат да бъдат гладени и почиствани с пара.