Затъмняващи завеси за всеки дом и стил

Предлагаме широка гама от затъмняващи завеси и пердета в сиви, сини, бели и зелени цветове и различни размери. Изберете затъмняваща завеса за спалнята, която ще Ви помогне да спите по-добре, или за всекидневната или спалнята, която ще поддържа комфортна температура в дома Ви. Запознайте се с нашата гама от затъмняващи завеси и пазарувайте онлайн. Лесно се монтират на релса. Ще спите по-добре през нощта, ако поставите затъмняваща или непрозираща завеса, която Ви предпазва от дневна светлина или улично нощно осветление.

8 продукти
  8 продукти

  Готови завеси - Затъмняващи завеси

  Завеса затъмняваща AMUNGEN 1x140x175 пясък
  20 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 66%
  Завеса затъмняваща AMUNGEN 1x140x175 светлосива
  20 ЛВ./бр.
  59,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 66%
  Завеса затъмняваща AMUNGEN 140x300 синя
  28,50 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 66%
  Затъмняваща завеса AMUNGEN 140x300 сива
  28,50 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 66%
  Затъмняваща завеса ALDRA 1x140x300 сива
  47,50 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  Затъмняваща завеса ALDRA 1x140x300 пясък
  47,50 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%

  Затъмняващи завеси за вашия дом

  Предлагаме затъмняващи завеси, подходящи за Вашия дом и стил на интериорния дизайн. Нашите затъмняващи завеси обикновено включват подлепваща лента и са от 100% полиестер.

  Обзаведете дома си с нови готови завеси

  Изборът на завеси за дома не трябва да се свежда само до основните функции, като намаляване на достъпа на светлина и осигуряване на интимна обстановка. Те играят важна роля и в интериорния дизайн и допринасят за уюта и комфорта вкъщи. Ето защо когато избирате нови завеси е добре да вземете под внимание в какъв стил е обзаведена стаята, колко светлина искате да влиза и каква роля искате да играят те.

  Поддръжка и почистване на щорите и завесите

  След избора и поставянето на завесите идва и момента на тяхната поддръжка. Подмяната на старите пердета може да се окаже сравнително скъпо удоволствие ето защо е добре те да бъдат чисти и спретнати, колкото се може по-дълго. Нашите готови завеси могат да се перат в пералня, което прави почистването им изключително лесно. Не забравяйте да погледнете етикета, за да се уверите, че сте избрали правилната програма и точните градуси. Щорите които ще намерите в JYSK могат да бъдат почиствани с прахосмукачка или с влажна кърпа. Това се отнася, както за моделите от алуминий, така и за тези от дървесина. Освен това могат да бъдат гладени и почиствани с пара.