Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

Чаши за кафе, подова ваза и изкуствени цветя в кошница.

Любимият декор на купувача

Дата:

Категория: Домашен декор

Два пъти годишно питаме Tina Nymann, купувач на категория за домашен интериор в JYSK, за нейните фаворити сред новостите в асортимента на JYSK: "Искам да подчертая нашите нови чаши, които са идеални за уютен момент. Освен това, когато настъпят по-тъмните и студени месеци, имаме нужда от малко хигиена и цвят в домовете си, затова подбрах два предмета, които ще допринесат за това в дома ви." Tina започва.

Подова ваза GUSTAF

"Да започнем с GUSTAF - предлага Tina и описва подробно вазата. "От известно време насам сме свидетели на тенденцията за внасяне на природни елементи в интериорния декор и тази тенденция не е отминала. Със своя ръчно изработен вид GUSTAF е прекрасен пример за това."

Керамична подова ваза с изкуствени цветя.

 

Подовата керамична ваза GUSTAF е бяла с квадратни шарки. Оформете я с изкуствени цветя или с декоративни клонки. GUSTAF се съчетава изключително добре с изкуственото растение TOMAS. TOMAS е с дължина 95 см и е вдъхновено от декоративната трева пампас, която се среща в природата в близост до плажове и езера.

С височината си от 47 см вазата е идеална за поставяне на пода с изкуствени цветя или като самостоятелен декоративен елемент. Височината ѝ я прави идеална за поставяне върху скрин или конзолна маса.

Чаши SVERRE

Керамични чаши за кафе с бели и зелени нюанси.

 

"Този сезон имаме няколко красиви попълнения в асортимента ни от прибори за хранене", казва Tina за втория си фаворит. "Един от тях е SVERRE. Чаша, изработена с реактивно покритие, със заоблена дръжка и форма. Подредете масата със SVERRE и подноса за сервиране OLE, който си подхожда идеално."

Керамични чаши за кафе и чиния за сервиране с кремави и зелени нюанси

 

Чашите SVERRE са идеални за голяма чаша кафе или чай. Поставете ги на декоративен рафт и се насладете на уютния момент.

Изкуствени цветя PER

Кошница с изкуствени хартиени цветя

 

"Заслужава си да споменем и новите ни изкуствени хартиени цветя PER", казва Tina за последните си фаворити. Осветете дома си с вечна цветна декорация. PER се предлага в три красиви цвята: оранжев, розов и лилав. Всички те са красиви сами по себе си и в букети." 

Въпреки че прилича на сушени цветя, PER са изработени от хартия. PER са 40 см, а стъблото им е с метална тел, която улеснява огъването им, така че да пасват и на по-малки вази.