Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Посуда за хранене в сиви и зелени цветове, подова ваза и изкуствени цветя във ваза

Любимият декор на купувача

Дата:

Категория: Декорация

Два пъти годишно питаме Tina Nymann, купувач на категория за домашен интериор в JYSK, за нейните фаворити сред новостите в асортимента на JYSK: "Искам да подчертая нашата нова посуда за хранене, която Ви позволява да подредите красива маса. Освен това през тези мрачни и студени месеци имаме нужда от топлина и цвят в домовете си, затова подбрах два предмета, които ще допринесат за това в дома Ви." Tina започва.

Подова ваза BJERKE

"Да започнем с BJERKE" - предлага Tina и продължава да описва вазата в детайли. "От известно време насам сме свидетели на тенденцията за внасяне на природни елементи в интериорния декор и тази тенденция не е отминала. Със своята ръчно изработена визия BJERKE е прекрасен пример за това."

Ваза от ракита, дървена скулптура на глава и свещник, поставени на конзолна маса

 

BJERKE е плетена ваза, изработена от воден хиацинт. Вътрешността й не е пластмасова, така че не можете да я напълните с вода. Използвайте я за сухи или изкуствени цветя като RAGNER или AGNER. BJERKE се съчетава изключително добре със скулптурата ESKE и свещника FRILEV. 

С височината си от 41 см вазата е идеална за поставяне на пода с изкуствени цветя или като самостоятелен декоративен елемент. Височината й я прави идеална за поставяне върху скрин или върху конзолна маса.

Вижте също 3 любими моделa спално бельо на нашите купувачи

Посуда за хранене FERDUS и декоративни купи SIMON

"Този сезон имаме няколко красиви попълнения в асортимента ни от посуда за хранене", казва Tina за вторите си фаворити. "FERDUS се предлага в два размера чинии, като представяме и купа със същия дизайн. По този начин можете да подредите красива маса за вечеря с три ястия само с помощта на FERDUS. Трябва да спомена и купите SIMON с уникална форма на цветя - много модерни и декоративни."

Съдове от порцелан в кремави и зелени нюанси

 

Порцелановите чинии и купа FERDUS са в кремав цвят с рустикален кафяв кант. Дизайнът е елегантен и вдъхновен от 70-те години на миналия век.

Можете да комбинирате FERDUS с купите SIMON, които се предлагат в два размера. Купите SIMON са изключително декоративни със своята флорална форма. Най-малката купа е наситено зелена, а по-голямата е пясъчна.

Освен като посуда за хранене, можете да използвате купичките в дома си като декоративно място за съхранение на бижута, аксесоари за коса, ключове или просто да поставите SIMON като декоративен елемент на маса, рафт или скрин.

Изкуствени цветя AGNER, RAGNAR и SJUR

Ваза с изкуствени цветя и скулптура на женско тяло върху маса

 

"Заслужава си да споменем и новите ни изкуствени цветя AGNER, RAGNAR и SJUR", казва Tina за последните си фаворити. "Освежете дома си в зимния мрак с малко цветно петно. AGNER е изработен в блестящо прашно розово, SJUR - в наситено розово, а RAGNAR - в наситено бордо. Всички те са красиви сами по себе си и в букети. Избледняващото розово на вазата KASPER я прави идеална за съчетаване с AGNER и SJUR."

Макар да приличат много на сушени цветя, AGNER и RAGNAR са изкуствени, така че можете да ги измиете набързо, за да отмиете праха, когато е необходимо. Височината на AGNER е 90 см, а на RAGNAR - 45 см, но можете да ги огънете в долната част, така че да се поберат и в по-малки вази.

Малка ваза с изкуствено цвете орхидея и скулптура на женско тяло

 

RAGNAR има деликатен силует на орхидея, който го прави много модерен и стилен. Бургундският цвят ще придаде топлина на домашния Ви интериор и може да се съчетае с всички видове вази.