Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Майка и син се усмихват, докато си играят на пода в хола.

Празнувайте ежедневните успехи на детето си

Какво по-хубаво в живота от това да празнуваме и да се наслаждаваме на хубавите моменти с децата си? Най-често именно тези моменти на празнуване се помнят от всички нас, особено от нашите деца. Самите ние можем да си спомним щастлив спомен от детството, когато сме получили любимото си плюшено мече на шестия си рожден ден, или може би изненадваща екскурзия до увеселителен парк по време на училищната ваканция през лятото - моменти, които помним и ценим. Отделянето на време за отбелязване на важни моменти, за да създадете още по-щастливи спомени, ще донесе огромна радост на семейството Ви. Освен очевидните празници като рождените дни, много лесно пренебрегвани моменти от ежедневието също могат да бъдат чудесен повод за празнуване с децата Ви:

  • Първото каране на колело без помощни колела
  • Успехът в училище
  • Подреждането на играчките след себе си
  • Грижата за домашен любимец
  • … А може би просто искате да дадете на детето си малко повече любов и внимание

Всекидневните триумфи и постижения, които могат да бъдат отбелязани, са много; изберете това, което смятате, че ще се хареса най-много на детето Ви. Като семейство подчертаването на положителните моменти и създаването на спомени от детството са важни и ще останат в съзнанието на детето Ви дълго време - може би дори за цял живот.

Идеи за празнуване с детето Ви

Да възнаградите детето си с чудесно прекарване и някакъв подарък е чудесна идея. Вземете им нещо вълнуващо, с което да си играят, играчка, която да запазят, а може би можете да се заемете изцяло с декорацията на детската стая и да я пребоядисате изцяло? Всичко зависи от Вас: от какво смятате, че биха имали нужда.

Може би един плюшен другар, който да прави компания на детето Ви, би бил чудесен подарък? Плюшените играчки винаги са любими, особено за по-малките деца.

Уютно кътче: Детска палатка за игра

Да вземете за детето си нещо, което насърчава въображаемата игра и творчеството, е чудесна идея. Независимо дали става въпрос за къщичка за игра на дърво, крепост от възглавници или палатка за игра, много деца се радват на място за себе си - така да се каже, изключителен "детски клуб" - което може да послужи като място за развихряне на въображението им. Освен това палатката за игра изглежда доста симпатично като декорация на детска стая.

Детска палатка за игра в сиво с бели звезди и уютни декорации.

За съхранение и декорация: Детски шкафове за книги

Да се сдобиете с етажерка за книги за стаята на детето си е чудесна идея. Това важи с особена сила, ако детето Ви е малко, тъй като детската етажерка или рафт е идеална за съхранение и прибиране на играчки, когато не се използват. Оборудвайте етажерката с кошници и кутии и подреждането ще бъде детска игра - може би детето Ви дори ще го прави само. Разбира се, шкафът за книги е чудесен и за подреждане на любимите книги на детето Ви. Ако детето ви е в тийнейджърска възраст, етажерката за книги е чудесно място за поставяне на декоративни елементи като поставки за чай, рамки за снимки и малки вази.

Детски стил rug 'n' roll

Детският килим в стаята на детето Ви е колкото функционален, толкова и декоративен. Да им дадете нещо меко, на което да седнат, докато играят с играчките, е чудесно за комфорт - а може и да си измисляте и разказвате истории за това защо животните на килимчето са в балона и къде отиват.

Други подаръци, които можете да подарите на детето си, са ново легло или двуетажно легло, което е особено удобно, ако децата Ви делят една стая.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача