Детски и двуетажни легла

Ако искате да оползотворите максимално всеки сантиметър пространство в детската стая, двуетажните легла и леглата със стълби могат да бъдат идеалното решение. Изберете двуетажно легло за спалнята на детето си с практичен дизайн и вградено пространство за съхранение или можете да изберете легло със забавен дизайн за деца, така че те да могат да създадат цяло приключение от дизайна на двуетажното легло. Друг интересен вариант са леглата с чекмеджета, които идват с решение за практично използване на пространството под тях - и за любителите на по-минималистичния стил "рустик" - една кушетка от метал, за пълен релакс в неделните следобеди. Стаята на детето Ви трябва да изпълнява няколко функции: в нея то спи, но също така учи и играе. Двуетажното легло или леглото с чекмеджета за съхранение ще Ви помогне да спестите място и ще придаде на стаята Ви повече функционалност. Вижте нашата гама от двуетажни легла и легла с чекмеджета за повече място за играчки и книги.

Двуетажни легла и легла с чекмеджета за деца

Когато започваме да обзавеждаме спалните на децата си, често искаме да сме сигурни, че те имат достатъчно пространство за игра. Децата се нуждаят от много пространство и е добре спалнята им, разбира се, да е лесна за почистване с прахосмукачка. Ето защо изборът на подходящо легло за Вашето дете е толкова важен. Двуетажните легла и леглата с чекмеджета често са моделите, които търсим. За по-малките спални двуетажните легла често са подходящо решение, тъй като освобождават много място. Някои двуетажни легла имат две легла, а други, известни като висящи легла, имат само легло отгоре и място за игра под него. Леглата с чекмеджета имат чекмеджета, в които можете да съхранявате спално бельо или детски играчки. Леглата с чекмеджета имат минималистичен вид и често могат да се комбинират с подходящи гардероби или рафтове.

Кой ще спи на горното легло?

Двуетажното легло е практично решение за приспиване на децата, но и за оставяне на място за игра в стаята. Малките братя и сестри със сигурност ще се радват да спят на двуетажно легло, но може да се окаже трудно да се реши кой ще спи отгоре и кой отдолу. Затова им помогнете да изберат, като превърнете процеса в игра, например теглете жребий, за да видите кой ще спи отгоре, или им предложете да се сменят от време на време. Покажете им, че и двата варианта имат своите предимства и търсената от тях игривост.