Качествено детско спално бельо

Добрият нощен сън е също толкова важен за бебетата и децата, колкото и за възрастните, а може би дори повече. Ето защо е важно да изберете памучно спално бельо, което да е подходящо за децата Ви. Детето Ви ще хареса спалното бельо с принт на любимите му герои! Разгледайте широката ни гама от детско спално бельо с надписи на супергерои и животни за единични или двуетажни легла. Можете също така да добавите непромокаем чаршаф за допълнителна защита и топло одеяло.

Когато децата достигнат определена възраст, те започват да се вълнуват от вида на спалнята си – във връзка с това спалното бельо играе важна роля. В JYSK предлагаме детско спално бельо в богата гама от шарки и мотиви, което означава, че със сигурност ще намерите нещо, което отговаря на вкуса и интересите на Вашето дете. Момчетата често предпочитат сини, черни и зелени тонове, както и мотиви на коли, пирати и футболни клубове, докато момичетата в общия случай предпочитат розови и лилави нюанси, както и мотиви на животни, сърца и принцеси. Понякога и обратното е вярно. Но независимо дали детето Ви обича анимационни филми, футбол или поп звезди, винаги ще намерите подходящите завивки в JYSK.

25 продукти
  25 продукти

  Спално бельо - Детски

  Спално бельо МАЛКОТО ПОНИ 140x200 розово
  30 ЛВ./к-т
  79,99 ЛВ. /к-т
  Спестете 62%
  Само в магазините
  Спално бельо CRAZY FROG 140x200 синьо
  35 ЛВ./к-т
  50 ЛВ. /к-т
  Спестете 30%
  Само в магазините
  Спално бельо ПРАСЕТО ПЕПА 140x200 синьо/зелено
  35 ЛВ./к-т
  50 ЛВ. /к-т
  Спестете 30%
  Само в магазините
  Спално бельо БАТМАН 140x200
  35 ЛВ./к-т
  50 ЛВ. /к-т
  Спестете 30%
  Само в магазините
  Спално бельо ROCKET LEAGUE 140x200
  35 ЛВ./к-т
  74,99 ЛВ. /к-т
  Спестете 53%
  Само в магазините
  Спално бельо МИКИ МАУС 140x200 пясък
  40 ЛВ./к-т
  50 ЛВ. /к-т
  Спестете 20%

  СПАЛНО БЕЛЬО В РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ И ЩАМПИ

  Някои комплекти спално бельо имат различни цветове от двете страни, така че можете да ги обърнете и да получите нов вид. Например можете да комбинирате светлосини калъфки за възглавници с тъмносини завивки, а след това да промените цялостната визия според настроението си.

  JYSK предлага богат избор от спално бельо с различни размери, така че със сигурност ще намерите подходящия комплект за Вашите завивки и възглавници. Разгледайте нашата селекция тук, на началната страница, или посетете местния магазин на JYSK, за да разгледате изгодни оферти и цени.