Цветно детско спално бельо

Добрият нощен сън е също толкова важен за бебетата и децата, колкото и за възрастните, а може би дори повече. Ето защо е важно да изберете памучно спално бельо, което да е подходящо за децата Ви в спалнята. Детето ви ще оцени спалното бельо с любимите му герои! Разгледайте широката ни гама от детско спално бельо за единични легла, включително чаршафи с надписи на супергерои и животни за единични или двуетажни легла. Можете също така да добавите непромокаем чаршаф за допълнителна защита и топло одеяло.

Когато децата достигнат определена възраст, те започват да се вълнуват от вида на спалнята си – във връзка с това спалното бельо играе важна роля. В JYSK предлагаме детско спално бельо в богата гама от шарки и мотиви, което означава, че със сигурност ще намерите нещо, което отговаря на вкуса и интересите на Вашето дете. Момчетата често предпочитат сини, черни и зелени тонове, както и мотиви на коли, пирати и футболни клубове, докато момичетата в общия случай предпочитат розови и лилави нюанси, както и мотиви на животни, сърца и принцеси. Понякога и обратното е вярно. Но независимо дали детето Ви обича анимационни филми, футбол или поп звезди, винаги ще намерите подходящите завивки в JYSK

  Спално бельо - Детски

  Спално бельо GABI 140x200 KRONBORG
  44,99 ЛВ./к-т
  gold
  Само в магазините
  Спално бельо МИКИ МАУС 140x200 Disney
  50 ЛВ./к-т
  74,99 ЛВ. /к-т
  Спестете 33%
  Спално бельо МИКИ МАУС 140x200 Disney
  50 ЛВ./к-т
  74,99 ЛВ. /к-т
  Спестете 33%

  Купете чаршафи пасващи на спалния комплект

  Когато пазарувате завивки за Вашето дете, непременно разгледайте нашите комплекти от привлекателни за окото цветни чаршафи. Добавете здравословна доза цвят и леглото на детето ви ще бъде всичко друго, но не и скучно. Освен това всички комплекти спално бельо, които предлагаме в JYSK, могат да бъдат прани на висока температура, за да са винаги свежи.

  Без вредни вещества

  В JYSK всички детски комплекти спално бельо носят етикет на Oeko-Tex за опазване на здравето и околната среда и всички модели са подходящи за машинно пране.