Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Ваза и орнамент, сиво кресло и модерен бюфет.

Нов тренд в JYSK: RESET BASIC

Дата:

Категория: Трендове, Декорация

Преоткрийте себе си с новите стилове на JYSK. Тази есен ще преобразите дома си с помощта на: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В последния от трите нови тренда – RESET BASIC, акцент е забавеното темпо и преоткриване на малките радости в живота. Фокусът е върху основното и необходимото в жилището. Нашите дизайнери умело вмъкват иновативни елементи, които привличат вниманието. Например посудата от каменина - чаши LAUKE, чинии TONE и стъклените купи JONAS.

Чаши за кафе и чинии от каменина и стъклени купички

Този сезон искаме да създадем уютна атмосфера, която да продължи с години наред. Наслаждавайте се всеки ден на елегантната комбинация от мекия килим STORMHATT и синьото канапе GISTRUP или кръглите маси за кафе KALVEHAVE.

Синьо канапе, кръгли маси за кафе, кафяв килим и лампион.

Формите на подбраните артикули са органични, а техният дизайн е минималистичен, с интересен детайл, привличащ вниманието. Модерният бюфет EGELEV е един прекрасен пример за това, със своите страни направени от тънки ленти.

Сиво кресло и бюфет с книги и ваза.

Използваните тонове са неутрални, в комбинация с красиви естествени цветове. Това е тайната формула за лукс. Например белите полилеи VALDER, които наподобяват падащи снежинки.

 

кухненска маса с четири кухненски стола в сиво и с черни крака и два бели полилея

Геометричните шарки правят артикулите още по-жизнени, без да дразнят и да претрупват помещението.

Килими на пода.

И не на последно място, пясъчни тонове и кафяво. Тези цветове присъстват навсякъде: от чашите, чиниите до кухненските столове. Използвайте ги. По този начин ще подчертаете вашия неповторим стил.

Витрина с чинии, чаши, купи и кутии за съхранение.

Още вдъхновение ще намерите и в останалите два блога: MINDFUL GARDEN и INFUSION