Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Ваза и орнамент, сиво кресло и модерен бюфет.

Нов тренд в JYSK: RESET BASIC

Преоткрийте себе си с новите стилове на JYSK. Тази есен ще преобразите дома си с помощта на: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В последния от трите нови тренда – RESET BASIC, акцент е забавеното темпо и преоткриване на малките радости в живота. Фокусът е върху основното и необходимото в жилището. Нашите дизайнери умело вмъкват иновативни елементи, които привличат вниманието. Например посудата от каменина - чаши LAUKE, чинии TONE и стъклените купи JONAS.

Чаши за кафе и чинии от каменина и стъклени купички

Този сезон искаме да създадем уютна атмосфера, която да продължи с години наред. Наслаждавайте се всеки ден на елегантната комбинация от мекия килим STORMHATT и синьото канапе GISTRUP или кръглите маси за кафе KALVEHAVE.


Формите на подбраните артикули са органични, а техният дизайн е минималистичен, с интересен детайл, привличащ вниманието. Модерният бюфет EGELEV е един прекрасен пример за това, със своите страни направени от тънки ленти.


Използваните тонове са неутрални, в комбинация с красиви естествени цветове. Това е тайната формула за лукс. Например белите полилеи VALDER, които наподобяват падащи снежинки.

кухненска маса с четири кухненски стола в сиво и с черни крака и два бели полилея

Геометричните шарки правят артикулите още по-жизнени, без да дразнят и да претрупват помещението.

Килими на пода.

И не на последно място, пясъчни тонове и кафяво. Тези цветове присъстват навсякъде: от чашите, чиниите до кухненските столове. Използвайте ги. По този начин ще подчертаете Вашия неповторим стил.

Витрина с чинии, чаши, купи и кутии за съхранение.

 

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление