Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Идеи за декор в дома Ви: декоративен поднос, ваза, свещник и лампа на батерии върху конзолна маса

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Новата колекция Nordic Mood на JYSK е налична в магазините ни и онлайн от 9 юли. Тя е с фокус върху продукти, които внасят скандинавския стил във вашия дом: чисти линии, заоблени форми и успокояващи тонове.

Лампата на батерии KENT е един от главните герои в тази колекция. Тази универсална лампа има 3 настройки за яркост и таймер, като по този начин покрива различни нужди. С класическия си дизайн и семпъл вид, KENT може лесно да се впише домашния декор на всеки дом. Щастливи сме да споделим, че лампата на батерии вече направи своя страхотен дебют в TikTok, където стана популярна.

Декоративният поднос JESPER, със своята уникална форма, може да стои самостоятелно като част от декорацията у дома или да се комбинира с други елементи, които да допълнят пространството. Свещниците ARN имат релефен и прозрачен дизайн. Те добавят елегантност и характер на интериора у дома. Заедно, декоративният JESPER и свещниците ARN създават красив и леко закачлив контраст.

Декорации за всеки дом

Защо не освежите интериора у дома с красиво допълнение, като например вазата KNUD? Заоблената ѝ оребрена форма придава на вазата уникален вид, а взависимост от мястото, където е поставена, цветовите ѝ тонове варират между тъмнозелено и сивкаво. Във всички случаи, вазата KNUD ще привлече вниманието, независимо от стаята, в която се намира.

Свещникът VIGNIR има изваян вид, което го прави изискан декоративен елемент, дори и без свещи. Заоблените му форми ще добавят чар на всяко помещение.

Малките и празни ъгълчета в дома Ви може да декорирате с поставката IB, саксията THORFINN и изкуственото растение BERGUR. Поставката ще изложи любимите Ви вещи по красив и елегантен начин, като в същото време ще допълва интериора у дома.

Мек текстил

Финалният щрих, който допълва колекцията, е мек текстил, като например одеялото KALKLOK и декоративната възглавница FJELLFIOL. И двата продукта са налични в бежов цвят. А ако искате домът Ви да излъчва още повече комфорт, добавете и декоративната възглавница DVERGFAKS. Тя е приятна на допир и ще допълни интериора със своя игрив дизайн.

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача