Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Канапе от палети с възглавници и одеяло. Сенник за тераса.

Пресъздайте „стрийт фууд“ локал и във Вашата градина

Концепцията за „стрийт фууд“е изключително популярна по целия свят. Какво Ви е необходимо? Място - площад или голямо хале. Прибавете няколко камионетки, които сервират различни вкусотии - пица, бургери или разнообразие от азиатски ястия и готово! Релаксирате в добра компания с вкусна храна.

Красотата в това изживяване се крие в липсата на формална атмосфера тип ресторант. В повечето случаи мебелите са небрежно сглобени от палети, варели или сгъваеми пластмасови варианти, които лесно се прибират след края на работното време.

Ако търсите няколко бързи и лесни идеи за градината или терасата, тук сме подготвили нашите варианти за „стрийт фууд“ атмосфера.

Комфортна градинска мебел от палети

Канапе от палети с възглавници и одеяло


Небрежният външен вид е ключът за постигането на въпросната обстановка. При нас няма да намерите стари варели, а палетите, които получаваме със стока, ги връщаме в склада. Ако вече разполагате с основите за този вид градинска мебел, преобразете ги с помощта на възглавници SKJERPE. Те са в три размера, за да можете да сглобите едно удобно канапе в градината или на терасата. Моделите SKJERPE са по-дебели от останалите градински възглавници, променят и най-неудобния палет в комфортно канапе или кресло.

Спестете място със сгъваема маса за бар

Сгъваема маса със стифиращи столове в сиво и жълто и сгъваема маса за бар.


Една особена черта на мебелите при заведенията и камионетките със „стрийт фууд“ е, че са лесни за пренасяне. Такива са и мебелите за къмпинг. Те се сгъват и разгъват за секунди и са също толкова комфортни, колкото и масивните модели. Ако не разполагате с място за маса и столове, предлагаме Ви практично решение - сгъваема маса за бар LANGERIM. Тя е изключително лека и практична и ще внесе настроение на Вашата тераса

Атмосферата

Сенник поставен на тераса

 

Както вече споменахме, този тип тераси се намират под открито небе или в големи индустриални халета. За да постигнете тази атмосфера и във Вашата градина, не е необходимо да я залеете с бетон или да изкорените дръвчетата. Опънете един сенник. Той ще Ви предпази както от слънчевите лъчи, така и от дъждовните капки.

За прохладните вечери препоръчваме огнище.

Огнище с огън

Открийте повече

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство за избор на правилната беседка

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Ръководство: Намерете подходящия градински чадър

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Батути: 7 неща, които да знаете, преди да купите

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници

Ръководство: Изберете правилната кутия за възглавници