Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Две маси за хранене на открито и една градинска маса.

Предимства на кръглите градински маси

Някои казват, че разговорът протича по-лесно около кръгла маса. Това важи и за масите за хранене на открито. А оживеният разговор е само едно от предимствата на кръглата градинска маса - прочетете повече в тази публикация в блога.

Кръгли градински маси за малки пространства

Размерът на градинската маса трябва да съответства на пространството, с което разполагате на терасата или балкона. Ако не разполагате с много пространство, кръглата градинска маса може да бъде по-добър избор от квадратната или правоъгълната. Ако градинската маса е предназначена за вътрешен двор, кръглата версия също е отличен избор. Формата и меките ръбове улесняват заобикалянето й.

Освен това Вие и Вашите гости ще седите по-близо един до друг и ще Ви е необходимо по-малко усилие, за да участвате в разговора около масата. Градинската маса SANDVIG е с диаметър 120 см и височина 74 см. Тя има алуминиева рамка, а плотът на масата е от изкуствена дървесина.

Кръгла градинска маса със сиви градински столове

 

Подходящият размер на градинската маса зависи и от това колко голямо е семейството Ви или колко гости каните. Градинската маса RANGSTRUP се предлага в два различни размера: с диаметър 110 см или 130 см. Височината е еднаква и за двете: 74 см. Предлага се с плот в естествен или черен цвят и с черни или бели алуминиеви крака.

Кръгла градинска маса с четири градински стола
Градинска маса RANGSTRUP Ø110 натурал/черна
350 ЛВ./бр.
599 ЛВ. /бр.
Спестете 41%
Само онлайн

Градинска маса на пиедестал

Градинска маса с централна основа вместо на четири крака има още повече предимства. Не е нужно да се съобразявате с краката, когато поставяте градинските столове около нея, а дизайнът е модерен. Градинската маса с пиедестал FAGERNES е с диаметър 110 cm и височина 75 cm. Тя има стоманена рамка и плот от фиброцимент. Градинската маса FAGERNES ще е налична по магазините от 16 май 2022. 

Градинска маса на пиедестал с четири градински стола
Градински стол SANDVED черен
75 ЛВ./бр.
179 ЛВ. /бр.
Спестете 58%
Само онлайн

 

Сега вече знаете всичко, което Ви е необходимо, за да се подготвите за топлите вечери на открито. JYSK пожелава на всички прекрасно лято.

Открийте повече

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината