Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Голяма градинска маса, на която да съберете цялото семейство
Малка маса за бистро, за балкона или терасата с достатъчно място за любимия човек
Маса от масивна дървесина

Градински маси за всеки вкус

Лятно време хората се преместват в градината и я използват като допълнителна дневна. Има ли нещо по-хубаво от това да вечеряш на открито в топлата лятна вечер? Когато семейството се събере да се храни на открито, градинските маси се превръщат в централния мебелен елемент. В JYSK предлагаме градински маси в богата гама от размери и дизайни. Разполагаме както с кръгли, така и с четвъртити маси и със сигурност при нас ще намерите перфектната за външната ви тераса.

В JYSK ще намерите градински маси, изработени от редица материали, включително твърда дървесина, метал, стъкло и пластмаса.

Когато избирате градинска маса, вземете под внимание дали предпочитате материал без нужда от поддръжка, например пластмаса или изкуствена дървесина, или класическа дървена градинска маса, която изисква някаква, макар и минимална, поддръжка. Независимо какво ще изберете, ако следвате простите съвети на JYSK, ще притежавате градински мебели, които ще запазят чудесния си вид през следващите няколко години.
Прочетете как да се грижите за градинските си мебели тук.

Когато избирате градинска маса, е важно да я съобразите с височината, ширината и вида на градинските си столове. А ако решите да смените и градинските столове, естествено ние разполагаме също и с богата гама от тях. Можете също така да решите да закупите комплект градински мебели, който включва и маса, и столове.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard