Градински маси за вашата градина или тераса

Предлагаме широка гама от градински маси с различен дизайн, цветове, размери и материали. Изберете градинска маса от масивна дървесина, петан, стомана и алуминий или пластмаса с атрактивен дизайн и достъпна цена! През лятото вечеряме в градината и я използваме като дневна на открито. Когато семейството се събира за обяд или вечеря на открито, градинската маса е централна мебел. Открийте нашата селекция от разтегателни градински маси, сгъваеми маси, маси за къмпинг, маси за тераси и балкони и градински маси. Не сте сигурни коя градинска маса е подходяща за вашето външно пространство?

Прочетете нашето ръководство за избор на градински мебели

  ГРАДИНСКИ ЯСТИЯ ЗА ВСЯКА ВЕЧЕР, ПРЕКАРАНА ЗАЕДНО

  През лятото се преместваме в градината, която се превръща в допълнителна трапезария. Има ли нещо по-хубаво от вечеря на открито в топла лятна вечер? Когато семейството се събира на вечеря навън, градинската маса се превръща в централен елемент. JYSK предлага градински маси с различни размери и дизайн. Имаме кръгли и правоъгълни маси, от които със сигурност ще намерите подходяща за Вашия открит вътрешен двор.

  РАЗЛИЧНИ МАТЕРИАЛИ, РАЗЛИЧНА ПОДДРЪЖКА

  В JYSK ще намерите градински маси от широка гама материали, включително твърда дървесина, изкуствена дървесина, петан, метал, стъкло и пластмаса.

  При избора на материал трябва да прецените дали предпочитате маса, изработена от материал, който не изисква поддръжка, като пластмаса, петан и синтетична дървесина, или класическа дървена градинска маса, която не изисква особена поддръжка. Какъвто и материал да изберете, ако следвате простите съвети на JYSK, ще имате дървена градинска мебел, която ще запази красивия си вид дълги години.


  Прочетете тук как да се грижите за градинските мебели от масивна дървесина

  ДА СЪЧЕТАЕТЕ ГРАДИНСКИ СТОЛОВЕ ИЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ?

  Когато купувате градинска маса, е важно да изберете такава, която да съответства на Вашите градински столове по отношение на височина, ширина и външен вид. Ако искате да си купите нови градински столове, ние предлагаме богат избор от модели. Можете също така да изберете да закупите комплект градински мебели с включени маса и столове. Добре е също така да проверите дали градинските столове могат да се прибират под градинската маса, така че да не заемат излишно място, когато не се използват.

  ОПОЛЗОТВОРЕТЕ МАКСИМАЛНО ПРОСТРАНСТВОТО НА ТЕРАСАТА И БАЛКОНА СИ

  Ако не разполагате с голяма тераса или балкон, съобразете се с наличното пространство и го използвайте разумно. Можете да изберете маса за терасата, която може да се регулира по височина, така че да се използва както като маса за хранене, така и като маса за отдих.

  Масата за кафене/масата за балкон е чудесно решение за балкона, така че все още е възможно да имате уютен кът за хранене на открито. В JYSK продаваме и градински маси, които могат да се сгъват и адаптират към броя на квадратните метри - например на балкон. Тогава масата не заема място, когато не се използва. Ако външното Ви пространство е по-малък балкон, сгъваемата маса може да бъде идеално решение.