КРАСИВИ ГРАДИНСКИ СТОЛОВЕ ЗА ВАШИЯ ВЪТРЕШЕН ДВОР И БАЛКОН

Разполагаме с широка гама от градински столове и пейки за открито, изработени от здрави, регулируеми материали, подходящи за външни пространства: масивно дърво, петан, алуминий и стомана.

Създайте уютна атмосфера на терасата, балкона или в градината с елегантни градински столове. Когато времето е хубаво, повечето от нас използват градината като допълнителна трапезария, където приготвяме барбекю, хапваме и се отпускаме. Затова е важно да имате удобни, сгъваеми и качествени градински столове - такива ще намерите в JYSK. Независимо дали търсите сгъваем стол за къмпинг или за плажа, стол на който да релаксирате, люлеещ се стол или обикновен стол който да поставите до градинската маса, ние разполагаме с богат асортимент с добро качество. Разбира се, можете да си купите и градинска маса или градински възглавници, които да подхождат на Вашите градински столове.

Прочетете нашето ръководство за това как да изберете градински мебели

  Градински Столове - Дърво

  Градински Столове - Метал/Плетени

  Градински Столове - Пластмаса

  КАКЪВ МАТЕРИАЛ ДА ИЗБЕРЕТЕ?

  Изборът на градински столове от материали, които не се нуждаят от поддръжка, като пластмаса, полиратан или метал, може да бъде предимство. Общото между тези материали е, че те изискват минимална поддръжка - почистват се лесно с вода и сапун и запазват добрия си вид независимо от метеорологичните условия. Ако обаче предпочитате атрактивния вид на дървените мебели, трябва да знаете, че те изискват повече поддръжка, например омасляване. Въпреки това можете да пропуснете омасляването, което означава, че дървото ще се разгради с течение на времето под въздействието на атмосферните условия и ще придобие сив и износен вид.

  Прочетете повече за нашите препоръки за поддръжка на дървени градински мебели

  JYSK предлага широка гама градински столове от следните материали:

  • Масивна дървесина / твърда дървесина
  • Метал
  • Полиратан / ракита
  • Пластмаса

  ЦВЕТНИ ГРАДИНСКИ СТОЛОВЕ ЗА ВАШАТА ВЪНШНА СРЕДА

  В JYSK ще откриете градински столове в цветни варианти като червено, жълто, синьо и зелено, както и в по-класическите черно, бяло, сиво и кафяво. Широката гама улеснява намирането на стол, който да отговаря на Вашия стил и външна среда. Можете също така да добавите малко цвят към градината или балкона си с цветни възглавници.

  Вижте нашия голям избор тук

  Една добра градинска възглавница осигурява допълнителен комфорт, необходим за дългите летни вечери на терасата.