Стилни кухненски маси със скандинавски дизайн

Животът напоследък е толкова динамичен, че доброто прекарване около кухненската маса става все по-важно. Това е мястото, където семейството споделя ежедневните си преживявания. Хранене, писане на домашни, четене на вестник или приятни разговори на по чаша кафе – кухненската масата за хранене в много отношения е централният елемент в стаята. Затова е от изключителна важност да имате маса, на която да се чувствате удобно. В същото време масата за хранене трябва, разбира се, да отговаря на вкуса Ви и декорацията на стаята.

Интелигентни решения за малки трапезарии

Търсите мебели за трапезария за малка кухня или студентско жилище? Намерете интелигентни решения за домове с ограничено пространство в колекцията JYSK. Изберете маса за хранене със сгъваем плот, който можете да отваряте, когато искате да се храните, или да затваряте, когато приключите. Имаме и модерни, малки кръгли масички, които можете да поставите дори в малък коридор или фоайе, ако пространството във всекидневната или кухнята е недостатъчно. 

Качествени и достъпни кухненски маси

Намерете в голямата колекция от маси за кухня и трапезария на JYSK качествени и евтини маси. Материали като масивна дървесина, фурнир, метал и стъкло създават уникален кулинарен ефект. Не забравяйте, че за да се насладите на храната, трябва да седнете удобно на подредена маса. В JYSK ще намерите масите за успешна рецепта на вашата вечеря!