Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЛОГ JYSK

С нашия блог ние целим да Ви предложим вдъхновение за дома и градината, съвети как да обзаведете и украсите пространството, както и ръководства за по-добър и пълноценен сън. Освен това ще научите как да удължите живота на мебелите си, както и много вдъхновяващи фотографии със скандинавски дизайн. 

Последни блогове

Как да приспим детето?

Голяма част от родителите са запознати с проблема - неспокойни деца, които не могат или не искат да заспят. За подрастващите е от значение да получат възможно най-добрата почивка, за да се развиват добре и да имат необходимата енергия.

Прочетете повече

Трендове в интериорния дизайн през 2017 година

Новата година пристига с нови възможности, желания и изживявания. Когато става дума за обзавеждане, една нова година означава нови тенденции, трансформации и подобрения. Експертите определиха за 2017-та следните водещи трендове.

Прочетете повече
Цветът на 2017 - пролетно зелено

Пролетно зелено - цветът на 2017 година: Как да внесем "зеленина" в жилището?

Представете си една маса, а на нея - алое вера, саксия с покълнали житни кълнове, крем-супа от броколи, купа с бяло грозде и няколко зелени ябълки. Представете си тази маса, разположена в градина, на току -що поникнала свежа трева и под прошарената сянка на едно голямо дърво с раззеленили се листа.

Прочетете повече
Фън Шуй в домашния интериор

Няколко лесни стъпки за Фън Шуй в интериорния дизайн

Интериорният дизайн, вдъхновен от китайското изкуство за хармонизиране на енергията Ци , може да придаде на Вашия дом спокойна, топла и приветлива атмосфера. Декорацията в този стил е напълно различна от всички останали насоки в обзавеждането на дома.

Прочетете повече

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard