Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЛОГ JYSK

С нашия блог ние целим да Ви предложим вдъхновение за дома и градината, съвети как да обзаведете и украсите пространството, както и ръководства за по-добър и пълноценен сън. Освен това ще научите как да удължите живота на мебелите си, както и много вдъхновяващи фотографии със скандинавски дизайн. 

Последни блогове

Декорация и обзавеждане на дневна

Декорация и обзавеждане на дневна

За да направите дневната приветлива и уютна, трябва да се съобразите с пространството. Tака ще имате възможност да забавлявате гостите си, да релаксирате със семейството и да се наслаждавате на ежедневните активности - гледане на телевизия или четене, без да се лишавате от комфорт.

Прочетете повече
Дълги и плътни завеси в дома

Дълги и плътни завеси в дома

Използването на дълги завеси не трябва да бъде „табу“ в декорацията на дома. В последните години те набират популярност, като дизайнерско решение – особено в дневната. Дългите тежки завеси са не само практични - регулират постъпващата светлина, внасят и нотка естетика в помещението.

Прочетете повече
Няколко съвета за обзавеждане на малко жилище

Няколко съвета за обзавеждане на малко жилище

Една от основните грешки при обзавеждане на малко жилище е фокусът върху функционалността на мебели, а не върху дизайна. Така е, но защо да не бъде и стилно в същото време.

Прочетете повече
РАЗДЕЛЕНИЕ НА ГАРДЕРОБА:  КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ  ГАРДЕРОБ СПОРЕД НАШЕТО ОБЛЕКЛО

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПОДХОДЯЩ ГАРДЕРОБ СПОРЕД НАШЕТО ОБЛЕКЛО

Когато избираме нов гардероб, първо се спираме на външния му вид, какъв цвят да бъде и дали е с подходящи размери за стаята. С не по-малко значение е и как е разделен. Например, напразно сте избрали възможно най-красивия гардероб, ако той разполага само с две релси за закачалки.

Прочетете повече

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard