Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЛОГ JYSK

С нашия блог ние целим да Ви предложим вдъхновение за дома и градината, съвети как да обзаведете и украсите пространството, както и ръководства за по-добър и пълноценен сън. Освен това ще научите как да удължите живота на мебелите си, както и много вдъхновяващи фотографии със скандинавски дизайн. 

Последни блогове

КАК СЪНЯТ ВЛИЯЕ  ВЪРХУ ВАШАТА ПАМЕТ

Сънят и паметта

Добрата памет ще ви спести време, пари и усилия и ще ви избави от безброй неприятни ситуации. А добрият сън е един от най-важните фактори, които ще ви помогнат в подобряването на паметта.

Прочетете повече
Нощни шкафчета и масички

Нощното шкафче - история и ползи

В днешно време е трудно да си представим дома без нощно шкафче или масички, в почти всяка стая. Но за нашите предшественици това не е било точно така. Те не са разполагали с толкова много помещения. Телевизорът все още не е съществувал, лягали са рано и са ставали рано, защо им е нощно шкафче?

Прочетете повече
Отпразнувайте лятното слънцестоене с градинско парти

Градинско парти по случай най-дългия ден в годината

Вечерта на лятното слънцестоене е разкошно време за градинско парти. Поканете близки и приятели на приятна и запомняща се вечеря, за да посрещнете средата на лятото със смях и песни, с огън в градината, с много цветни соларни лампи и приповдигнато настроение.

Прочетете повече
Как да превърнем балкона в едно уютно пространство

Преобразете балкона в уютно пространство

В края на дългия летен ден релаксът на балкона или терасата е приятен момент. В блога ще разгледаме как да оползотворим пространството, за да се чувстваме добре.

Прочетете повече

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard