Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЛОГ JYSK

С нашия блог ние целим да Ви предложим вдъхновение за дома и градината, съвети как да обзаведете и украсите пространството, както и ръководства за по-добър и пълноценен сън. Освен това ще научите как да удължите живота на мебелите си, както и много вдъхновяващи фотографии със скандинавски дизайн. 

Последни блогове

Съвети за по-ползотворен сън

10 съвета за ползотворен сън при възрастните и децата

Без значение от възрастта, здравословният сън е от еднакво значение, както и правилното хранене. С напредването на възрастта човек има нужда от все по-малко часове за спане, но по-важното е сънят да бъде качествен.

Прочетете повече

КОНТРАСТ В ДОМАШНИЯ ИНТЕРИОР

Два обекта с напълно различни форми, стил и материали винаги попадат в полезрението. Когато аранжирате дома си, трябва да бъдете внимателни с няколко елемента. В противен случай ще попаднете в пространство с различни предмети, сякаш оставени в някой склад.

Прочетете повече
Идеи за подаръци по случай 8 март

НЯКОЛКО ИДЕИ ЗА ПРОЛЕТНИ ПОДАРЪЦИ

С настъпването на слънчевите и топли дни и идването на пролетта, всички имат повод за радост. Децата се наслаждават на хубавото време, започват игрите в парка, дамите са в центъра на вниманието, особено около 8 март. Господата също имат повод да изразят любовта към жената в своя живот.

Прочетете повече
Няколко съвета как да поддържате душ завесата чиста

Няколко съвета как да поддържате душ завесата чиста

Кое е любимото място за размисъл? А къде прекарвате 15-20 минути дълбоко замислени в поредния житейски избор, който ви предстои да направите? Точно така, в банята.

Прочетете повече

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard