Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Обстановка в дневната със сив диван и оранжеви, зелени и бежови възглавници

Обзаведете дом, който да Ви презарежда

Домът Ви трябва да бъде и убежище - място, където се чувствате спокойни и сигурни. Но успявате ли да създадете основа за спокойна атмосфера в дома си? В този блог ще покажем как интериорната декорация може да бъде източник на спокойствие и облекчаване на стреса. Надявам се, че това ще Ви помогне да се настроите спокойно в ежедневието си.

Съсредоточете се върху това, което Ви отпуска

За да създадете малък оазис в дома си, трябва да помислите какво Ви позволява да се презаредите.

Считаме, че е добре общите цветове в дома да бъдат неутрални. Поддържайте стените и мебелите в бели, сиви, кафяви и земни тонове.

Сив диван с възглавници с флорални и зелени мотиви

 

След това го комбинирайте с текстил с цветен оттенък или с плетена кошница с цветни детайли като кошницата DAHL.

Кошница с черни, оранжеви и бели детайли


Стенният шкаф MALLING е идеален пример за неутрална мебел, в която можете да добавите всички свои любими предмети. Поставете на видно място предметите, които Ви помагат да се отпуснете и да се заредите с енергия.

Бял стенен шкаф със стъклена предна част за излагане на декоративни предмети


Ако го имате на една ръка разстояние, ще бъдете по-склонни да го използвате. Това може да бъде всичко, което Ви напомня да си вземете почивка: дневникът Ви, изображения, които Ви вдъхновяват, плетене, ароматни свещи или книги.

Декорирайте с топъл и уютен декор за всекидневна

Дневната е сърцето на дома, място за почивка и общуване с най-близките. Това трябва да е място, където е лесно да бъдете заедно, затова се уверете, че има място за всички, като разполагате с голям просторен диван или няколко места за сядане.

Обстановка в дневната със сив диван и оранжеви, зелени и бежови възглавници


Но не забравяйте да създадете малки тихи оазиси, където да се насладите на момент насаме. Очевиден избор е да добавите кресло, но малка табуретка или пуф също са чудесни за допълнително място за сядане.

 

Малките детайли могат да бъдат достатъчни, за да превърнат дома Ви от скучен в радостен и уютен. Малките детайли са от съществено значение.

Плетена кошница с оранжево ватирано одеяло


Напълнете всекидневната си с мек текстил като ватираното одеяло VALMUE и направете дивана още по-привлекателен с много цветни възглавници.

Комплект с три възглавници: една лилава, една зелена и една с флорален принт


Открийте своя личен стил в това ръководство

Вземете си почивка за грижа за себе си

Всеки заслужава да си почине от шума и суетата на ежедневието. За някои е най-добре да се погрижат за себе си сами, а за други това означава да бъдат с приятелите и семейството си.


Създайте уютна обстановка с чаша горещ чай или кафе и някои от любимите си закуски. Сервирайте го в симпатичния чайник GAUTE и му се наслаждавайте от чашите HALFDAN. Използвайте декоративния поднос GERNER и напълнете купичките SIMON с вкусни лакомства.


Сгушете се на дивана под одеяло и се насладете на хубава книга, подкаст, сериал или на приятна успокояваща дрямка.

 

Когато сте в самолет, сте инструктирани първо да сложите собствената си маска, преди да помогнете на другите. Това може да се използва като метафора за всички аспекти на живота Ви. Трябва да се погрижите за себе си, преди да можете да се погрижите за някой друг. Затова създайте дом, който Ви помага да презареждате и да отделяте време за себе си. Това е важно.

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG