Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Шкаф за книги на фона на маса за хранене с ваза и стол за хранене.

5 стъпки: Създайте интериор по свой вкус

Искате ли да създадете интериор, който да е изцяло Ваш и да отразява Вашата индивидуалност? С правилната подготовка и внимание към детайлите дневната Ви може да Ви помогне да се заредите с енергия и да се почувствате по-земни.

Рядко си задаваме въпроса какво наистина бихме искали да имаме в дома си. Ако искате да откриете своя личен стил, разгледайте този списък с идеи и неща, които да вземете предвид:

1. Разберете какво Ви харесва

За да проучите собствения си вкус, създайте онлайн или физическа дъска, посветена на стила. Използвайте я, за да съберете изображения на различни интериори, които наистина харесвате. Не забравяйте да преглеждате добавените изображения и да улесните замяната им с нови, ако промените мнението си.


Корковата дъска или бялата дъска са идеални. Можете да намерите изображения в списания, да добавите пощенски картички или снимки, дори цветни мостри или парчета плат. С течение на времето ще видите как личният Ви стил се развива.

Зелена саксия с изкуствено растение до плетена ваза
Изкуствено растение CELIUS В65см алое вера
40 ЛВ./бр.
59,99 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 33%

2. Изберете правилните цветове

Цветовете са основен начин за отразяване на Вашата индивидуалност. Комбинацията от топли или студени цветове може да създаде смел и весел вид. Неутралните тонове, като сиво, тъмносиньо, бежово или бяло, са чудесен избор за цялостен и хармоничен вид. Комбинирането на различни цветове е чудесен начин да създадете динамично, но същевременно спокойно усещане.

3. Вземете решение за "основен" елемент

Намерете един предмет, като например купа, лампа, плакат или ваза, който просто Ви харесва. Използвайте го като опорна точка на дизайна и оформете останалата част от стаята в съответствие с този елемент. Може би високата, кръгла, цветна или плетена ваза е Вашият избор номер едно?

Прочетет как да изберете подходяща ваза за цветя


С помощта на основния елемент имате нещо, което наистина Ви харесва, като основа за други идеи за Вашия дом.

Стъклена ваза върху кухненски стол

4. Започнете с малки стъпки, като създадете пейзаж

Изберете малко пространство в дома си - рафт на стената, горната част на скрина или ъгъла на всекидневната. Съберете няколко неща, които наистина харесвате, като настолна лампа от ратан, декоративна ваза и снимка в рамка, и ги подредете в приятна обстановка, която Ви прави щастливи всеки ден.

Ратанова настолна лампа с абажур


Проектирането на една малка площ изисква по-малко усилия от цялата стая и Ви помага да разберете какво харесвате и какъв е Вашият личен стил.

5. Посетете JYSK, за да откриете личния си стил

Заповядайте в най-близкия магазин на JYSK и разгледайте многобройните ни модерни продукти. Със сигурност ще намерите нещо, което отразява Вашия стил и вкус.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година

Peach Fuzz: Цветът на 2024 година