Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

5 стъпки: Създайте интериор по свой вкус

5 стъпки: Създайте интериор по свой вкус

Искате ли да създадете интериор, който да е изцяло Ваш и да отразява Вашата индивидуалност? С правилната подготовка и внимание към детайлите дневната Ви може да Ви помогне да се заредите с енергия и да се почувствате по-земни.

Рядко си задаваме въпроса какво наистина бихме искали да имаме в дома си. Ако искате да откриете своя личен стил, разгледайте този списък с идеи и неща, които да вземете предвид:

1. Разберете какво Ви харесва

За да проучите собствения си вкус, създайте онлайн или физическа дъска, посветена на стила. Използвайте я, за да съберете изображения на различни интериори, които наистина харесвате. Не забравяйте да преглеждате добавените изображения и да улесните замяната им с нови, ако промените мнението си.

Етажерка с плетена ваза, купа, кошници за съхранение и други декоративни предмети


Корковата дъска или бялата дъска са идеални. Можете да намерите изображения в списания, да добавите пощенски картички или снимки, дори цветни мостри или парчета плат. С течение на времето ще видите как личният Ви стил се развива.

Зелена саксия с изкуствено растение до плетена ваза

2. Изберете правилните цветове

Цветовете са основен начин за отразяване на Вашата индивидуалност. Комбинацията от топли или студени цветове може да създаде смел и весел вид. Неутралните тонове, като сиво, тъмносиньо, бежово или бяло, са чудесен избор за цялостен и хармоничен вид. Комбинирането на различни цветове е чудесен начин да създадете динамично, но същевременно спокойно усещане.

Стъклени купи в лилаво и сиво със свещи

3. Вземете решение за "основен" елемент

Намерете един предмет, като например купа, лампа, плакат или ваза, който просто Ви харесва. Използвайте го като опорна точка на дизайна и оформете останалата част от стаята в съответствие с този елемент. Може би високата, кръгла, цветна или плетена ваза е Вашият избор номер едно?

Прочетет как да изберете подходяща ваза за цветя

Керамична купа в бежов и теракотен цвят


С помощта на основния елемент имате нещо, което наистина Ви харесва, като основа за други идеи за Вашия дом.

Стъклена ваза върху кухненски стол

4. Започнете с малки стъпки, като създадете пейзаж

Изберете малко пространство в дома си - рафт на стената, горната част на скрина или ъгъла на всекидневната. Съберете няколко неща, които наистина харесвате, като настолна лампа от ратан, декоративна ваза и снимка в рамка, и ги подредете в приятна обстановка, която Ви прави щастливи всеки ден.

Ратанова настолна лампа с абажур


Проектирането на една малка площ изисква по-малко усилия от цялата стая и Ви помага да разберете какво харесвате и какъв е Вашият личен стил.

Ваза и ароматна свещ върху стойка за цветя

5. Посетете JYSK, за да откриете личния си стил

Заповядайте в най-близкия магазин на JYSK и разгледайте многобройните ни модерни продукти. Със сигурност ще намерите нещо, което отразява Вашия стил и вкус.

 

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.