Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Спалня с легло, завивки и възглавници, покрити с раирано спално бельо и вложка на Berit Christiansen

Любимата завивка на купувача

Berit Christiansen е експертът по завивки и възглавници в JYSK. Тя има дългогодишен опит в областта на пълнежа от пух, пера и влакна и знае всичко за видовете пълнеж и изолационната способност. Ето защо се обръщаме към нея за съвет относно най-добрата завивка.

"Разбира се, мога да гарантирам за всички завивки, които предлагаме в нашия асортимент, така че най-добрата завивка за Вас е тази, която отговаря на личните Ви предпочитания и е подходяща за Вашата среда за сън", започва Berit. "Има няколко неща, които винаги вземам предвид, преди да си купя нова завивка. Най-важното е температурата в стаята, в която спя. Добре е също така да си изясните дали предпочитате да Ви е топло или малко по-хладно, когато спите", продължава тя.

"Лично аз живея в добре изолирана къща, така че това оказа огромно влияние върху избора ми на завивка", обяснява Berit. "Точно по тази причина имам една завивка за лятото и друга за зимата.

За мен най-добрата зимна завивка е топла и удобна с пълнеж от пух. Най-добрата лятна завивка е хладна и проветрива пухена завивка - с по-малко пълнеж от зимната завивка. Но и двете са пълни с висококачествен пух и пера."

 

Наистина мога да препоръчам една от нашите завивки с пълнеж от нежен микрофибър, наподобяващ пух. Те са много лесни за пране и сушене в сушилня. За много хора най-добрата зимна завивка е тази от топли влакна, а най-добрата лятна завивка е по-хладната."

 

Правилото е, че завивката трябва да е с 30 см по-дълга от Вас. "И двете ми завивки са "екстра дълги", така че ми пасват и ме покриват", казва Berit. 

Черешката на тортата е платът, който покрива пълнежа. "Предпочитам да е от висококачествен памук, който има много приятно усещане. Наистина се наслаждавате, когато сменяте спалното бельо", казва Berit.

Открийте повече

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Олекотена завивка с растителен състав на материята

Безопасност при детските завивки

Безопасност при детските завивки

Кой е правилният размер завивка?

Кой е правилният размер завивка?

Грижа и поддръжка на завивките и възглавниците

Грижа и поддръжка на завивките и възглавниците